Ο πρώτος αντι-Ζιντάν είχε "μαγειρέψει" πριν τον καλέσουν...

Πριν καλά-καλά ξεπεραστεί το πρώτο "σοκ" της αιφνίδιας αποχώρησης του Ζιντάν απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο όνομα του... αντικαταστάτη του. Ποιος είναι αυτός που θέλουν στη Μαδρίτη και πώς μπορεί να έρθει!

Ο πρώτος αντι-Ζιντάν είχε "μαγειρέψει" πριν τον καλέσουν...
AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Ουδείς περίμενε πως η πορεία του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης θα τελείωνε μόλις λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τρίτου σερί Champions League. Κι όμως ο Γάλλος τεχνικός ανακοίνωσε, αναπάντεχα αλήθεια είναι, πως επιθυμεί να αποχωρήσει γιατί τόσο εκείνος όσο και η μαδριλένικη ομάδα χρειάζονται μια αλλαγή.

Προτού καν "πέσει η σκόνη" της απόφασης αυτής, η ισπανική "Marca" αποκάλυψε το όνομα του νο1 στόχου της "βασίλισσας" για την άκρη του πάγκου, χρίζοντας τον, μάλιστα και απόλυτο φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση.

Ποιος είναι αυτός; Ο Αργεντινός Μαουρίτσιο Ποτσετίνο της Τότεναμ που πριν λίγες ημέρες ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2023, με ετήσιες αποδοχές 8.500.000 λίρες και στις πρώτες του κουβέντες μετά την επίτευξη της συμφωνίας, δήλωσε απόλυτη αφοσίωση στα "σπιρούνια".

Βέβαια, η νέα αυτή συμφωνία μπορεί να σπάσει σε χρόνο ρεκόρ, αφού κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι και η Ρεάλ. Οι "μερένγκες" μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως πάτημα έναν ειδικό όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ποτσετίνο που του δίνει το ελεύθερο να αποχωρήσει σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση είτε απ' τους πρωταθλητές Ευρώπης είτε απ' την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αργεντινός τεχνικός είχε αρχίσει το προπονητικό του ταξίδι από ομάδα της Βαρκελώνης, την Εσπανιόλ, στην οποία κάθισε για τρία χρόνια προτού φύγει το 2013 με προορισμό τη Σάουθαμπτον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK