Πεντάρα η Ρεάλ με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Το "θηρίο" βρυχάται ξανά και σκορπάει τρόμο! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε τρία γκολ και έφτιαξε άλλο ένα στο 5-2 της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Δεν σκοράρει ούτε σε κενή εστία ο Μπενζεμά (VIDEO).

Πεντάρα η Ρεάλ με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Τέσσερις μέρες πριν το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Την κέρδισε... μόνο 5-2, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο τέρμα με τον Καρίμ Μπενζεμά που αστόχησε εξ επαφής από τη μικρή περιοχή!

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Κριστιάνο Ρονάλντο που πέτυχε τρία γκολ, έφτιαξε άλλο ένα και έδειξε πως την Τετάρτη θα περιμένει τους Γάλλους με... άγριες διαθέσεις. Πάντως η Σοσιεδάδ δεν κλείστηκε σε κανένα σημείο και θα μπορούσε να πετύχει ένα ακόμα τέρμα απέναντι στην αργή άμυνα της "βασίλισσας".

Αν έχει πάντως την ίδια απόδοση και την Τετάρτη η αμυντική γραμμή της ομάδας του Ζιντάν θα έχει σοβαρό πρόβλημα αφού οι Παριζιάνοι δεν... αστειευόνται με τριάδα-φωτιά Νεϊμάρ, Καβάνι και Εμπαπέ!

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ 5-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK