Ποιος είπε ότι ο Κριστιάνο δεν έχει αισθήματα

Έχει κατηγορηθεί ως υπερόπτης, εγωιστής έως και... ατομιστής μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αισθήματα και στο ματς της Ρεάλ με τη Σοσιεδάδ ο Πορτογάλος το έδειξε προστατεύοντας από τους οπαδούς της ομάδας του έναν συμπαίκτη του. (VIDEO)

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, and Real Madrid's Toni Kroos, left, celebrates after toni scoring Valencia against during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, and Real Madrid's Toni Kroos, left, celebrates after toni scoring Valencia against during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοδώρισε με πέντε γκολ την Σοσιεδάδ, ωστόσο δεν έλειψαν τα... παρατράγουδα από τις κερκίδες. Οι οπαδοί της "Βασίλισσας" δεν είναι ικανοποιημένοι με την φετινή πορεία της ομάδας τους και ξεσπούν σε πρόσωπα.

" Κόκκινο πανί" για τους Ισπανούς οπαδούς αποτελεί ο Καρίμ Μπενζεμά που θεωρείται ανεπιθύμητος στο "Μπερναμπέου".

Στη σαββατιάτικη αναμέτρηση, λοιπόν, η νίκη με 5-2 δεν επισκίασε την κόντρα, καθώς ο κόσμος αποδοκίμασε τον Γαλλοαλγερινό... χοντρά. Ο λόγος για το ξέσπασμα ήταν επειδή ο παίκτης απόλεσε την ευκαιρία για γκολ που του παρουσιάστηκε.

Τότε, ήταν που ανέλαβε δράση ο Κριστιάνο Ρονάλντο και όπως θα δείτε στο VIDEO που ακολουθεί έκανε νόημα στον κόσμο να πάψει να γιουχάρει τον συμπαίκτη του!!!

Υπενθυμίζουμε ότι πρι από μερικές εβδομάδες, αρκετά ΜΜΕ στην Ισπανία "κατηγόρησαν" τον Μπενζεμά ότι προσποιείται τραυματισμό για να μην αγωνίζεται και τα... ακούει από τον κόσμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK