Το "καρφί" του Ράμος για τη διαιτησία βρήκε και τον Μέσι!

Ο Σέρχιο Ράμος μετά το τέλος του Clasico άφησε αιχμές με στόχο την Μπαρτσελόνα, κατηγορώντας τον Μέσι ότι πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους επηρέασε τον διαιτητή!

Το "καρφί" του Ράμος για τη διαιτησία βρήκε και τον Μέσι!
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το Clasico που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο "Καμπ Νοου", τα είχε όλα. Αψιμαχίες, νεύρα, εντάσεις, τέσσερα γκολ και... πολλές διαμαρτυρίες.

Κυρίως, βέβαια από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης η οποία "φωνάζει" πως δεν της δόθηκε ένα πέναλτι, και ότι το τέρμα του Λουίς Σουάρες ξεκίνησε από καθαρό φάουλ στον Βαράν.

Την ίδια άποψη εξέφρασε δημόσια και ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος, μάλιστα, δεν δίστασε να κατηγορήσει τον Μέσι ότι επηρέασε τον διαιτητή ασκώντας του πίεση σε έναν σύντομο-εκρηκτικό διάλογο που είχαν λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

"Άντε χέ@@@! Είναι καλά να τους κάνεις δωράκια...", φέρεται να είπε ο Αργεντινός άσος στον ρέφερι του αγώνα, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, για να πάρει την απάντηση του Ράμος:

"Ο Μέσι άσκησε πίεση στον διαιτητή στο τούνελ στο ημίχρονο. Δεν ξέρω αν υπήρχαν κάμερες ή αν θα έπαιρνε διαφορετικές αποφάσεις στο δεύτερο μέρος. Όπως και να έχει, καλύτερα να τα αφήσουμε αυτά στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να δείχνουμε σεβασμό", ανέφερε ο αρχηγός των "μερένγκες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK