Το "sex tape" κι οι αιτίες σύλληψης του Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμά συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (04/11) προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπιενά. Διαβάστε την αιτία που ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης συμπεριλαμβάνεται στην υπόθεση, το πρόσωπο-κλειδί, καθώς και τη μυστική συνάντηση των δύο ποδοσφαιριστών.

Το "sex tape" κι οι αιτίες σύλληψης του Μπενζεμά

Μετά τον Τζιμπρίλ Σισέ, κι ο Καρίμ Μπενζέμα συνελήφθη από τις γαλλικές αρχές και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει αναφορικά με την υπόθεση του εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπιενά.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, μέχρι στιγμής, τρεις από τους κατηγορούμενους, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι για την υπόθεση του Γάλλου άσου. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η απόπειρα εκβιασμού του Βαλμπιενά οργανώθηκε από ένα άτομο, ονόματι "Αξέλ", ο οποίος είχε σχέση με μάνατζερ που πρόσκεινται στη Μαρσέιγ.

Για αδιευκρίνιστο λόγο, στην κατοχή του Αξέλ βρέθηκε ένα παλιό κινητό του άσου της Λιόν, στο οποίο υπήρχε ένα VIDEO ερωτικού περιεχομένου με μία νεαρή κοπέλα. Μαζί μ' ακόμη δύο συνεργούς, ο Αξέλ προσπάθησε να εκβιάσει τον Βαλμπιένα, ζητώντας 150.000 ευρώ για να μην διαρρεύσει η "sex tape" στο ίντερνετ.

Σ' αυτό το σημείο εμφανίζεται ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έμαθε για την ύπαρξη του VIDEO, όταν άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του, ήρθε σε επαφή με έναν εκ των εκβιαστών. Στην πραγματικότητα, ο εκβιαστής έψαχνε τρόπο να συμπεριλάβει και τον Μπενζεμά στην υπόθεση.

Ο Γάλλος επιθετικός συναντήθηκε με τον Βαλμπιενά στις 5 Οκτωβρίου, με αφορμή τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής Γαλλίας και τον ενημέρωσε σχετικά με το περιστατικό. Σύμφωνα με μία πηγή της "Le Parisien", ο Μπενζεμά πίεσε τον Βαλμπιενά να πληρώσει τις 150.000 ευρώ προκειμένου να καθαρίσει με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Όμως, υπάρχει κι εκδοχή, ο Μπενζεμά να συμβούλεψε φιλικά τον 28χρονο εξτρέμ να δώσει τα χρήματα για να ξεφύγει από μία ιδιαίτερα ψυχοφθόρα κατάσταση.

Ο δικηγόρος του Μπενζεμά, Σιλβέν Κορμιέ, μίλησε στη γαλλική εφημερίδα και τόνισε: "Μόλις ενημερωθήκαμε πως το όνομα του Καρίμ Μπενζεμά συμπεριλαμβάνεται στην υπόθεση, ενημερώσαμε τους δικαστές πως ο πελάτης μου είναι έτοιμος να απαντήσει σε κάθε ερώτηση. Επομένως, είναι φυσικό να επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα από την στιγμή που έλαβε κλήση για κατάθεση".

Δείτε τη στιγμή της σύλληψης του Μπενζεμά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συνελήφθη ο Μπενζεμά για απόπειρα εκβιασμού

News 24/7

24MEDIA NETWORK