Το τελευταίο της χαρτί για Ρονάλντο "κάηκε" μέσω... τηλεφώνου!

Η Ρεάλ όχι μόνο δεν πέταξε λευκή πετσέτα στην προσπάθειά της να κρατήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μαδρίτης αλλά έβαλε και άνθρωπο να τον "ψήσει". Η απάντηση όμως που πήρε τον απογοήτευσε!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures at Luka Modric, left, during a training session at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Friday, May 25, 2018 ahead of the Champions League final soccer match between Real Madrid and Liverpool on Saturday May 26. (AP Photo/Matthias Schrader)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures at Luka Modric, left, during a training session at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Friday, May 25, 2018 ahead of the Champions League final soccer match between Real Madrid and Liverpool on Saturday May 26. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Τα ρεπορτάζ από Ισπανία και Ιταλία αναφορικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο πέφτουν σαν βροχή τα τελευταία 24ωρα και όλα συνηγορούν στο ίδιο πράγμα: πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ το έχει πάρει πλέον απόφαση και μετά από 9 χρόνια στην Μαδρίτη είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του που ακούει στο όνομα Γιουβέντους.

Για αυτό άλλωστε βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για διακοπές στην -γειτονική στην Ιταλία- Ελλάδα, για αυτό και ο Αντρέα Ανιέλι έφυγε από την Πίζα το πρωί της Τρίτης προκειμένου να τον συναντήσει και να δώσουν οριστικά τα χέρια για τη μεταγραφή της χρονιάς, αν όχι της δεκαετίας.

Υπάρχει βέβαια και ένα περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και το οποίο φανερώνει πως η Ρεάλ όχι μόνο σήκωσε τα χέρια όσον αφορα στη μάχη της παραμονής του Ρονάλντο στο "Μπερναμπέου" αλλά κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

President of Real Madrid, Florentino Perez, right and newly appointed Real Madrid coach Julen Lopetegui pose for a photo, during a press conference in Madrid, Thursday, June 14, 2018. Lopetegui was the Spanish National team's coach but was fired on Wednesday, two days before Spain's opening match against Portugal, because he had accepted the job to coach Real Madrid next season. (AP Photo/Andrea Comas)
President of Real Madrid, Florentino Perez, right and newly appointed Real Madrid coach Julen Lopetegui pose for a photo, during a press conference in Madrid, Thursday, June 14, 2018. Lopetegui was the Spanish National team's coach but was fired on Wednesday, two days before Spain's opening match against Portugal, because he had accepted the job to coach Real Madrid next season. (AP Photo/Andrea Comas) AP PHOTO/ANDREA COMAS

Για την ακρίβεια έπαιξε το τελευταίο της χαρτί, με την "Mundo Deportivo" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο Τζουλέν Λοπετέγκι είχε μία μακρά τηλεφωνική συνομιλία με τον "CR7" για να τον πείσει να παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς όμως η προσπάθειά του να στεφθεί από επιτυχία...

Σύμφωνα με το καταλανικό μέσο, οι δύο άνδρες κατέθεσαν τις απόψεις του πάνω στο ζήτημα με διαφάνεια και ειλικρίνεια, χωρίς όμως ο διάλογος αυτός να στέκεται ικανός για να κάνει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να αλλάξει άποψη.

Τουναντίον, ο Ρονάλντο ξεκαθάρισε στον νέο τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης πως έχει πάρει την απόφασή του να αφήσει την Ρεάλ, με τον Λοπετέγκι να κάνει πίσω και ουσιαστικά να αρχίζει να σκέφτεται το πώς θα κοουτσάρει τους "μερένγκες" τη νέα σεζόν χωρίς Ροναλντο και Μπενζεμά...

UPDATE: Σύμφωνα με την πληροφόρηση των ισπανικών ΜΜΕ, η μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ στην Γιουβέντους θα πρέπει πλέον να θεωρείται κλεισμένη και είναι πολύ πιθανό να επισημοποιηθεί ακόμα και μέσα στην Τρίτη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK