Ο Ινιέστα δεν θα γίνει (ακόμα) Μαστσεράνο

Ο Άντρες Ινιέστα ρωτήθηκε για το πότε σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του, αν ετοιμάζεται για το ρόλο του προπονητή και τι θα κάνει με την εθνική Ισπανίας. Οι απαντήσεις του; Μάλλον μας... μπέρδεψαν.

FC Barcelona's Andres Iniesta attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, Sept. 9, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
iniesta AP IMAGES

Έχοντας κλείσει τα 33 του χρόνια, ο έμπειρος μέσος είναι λογικό να πλησιάζει προς το τέλος της καριέρας του. Αυτό δεν εμπόδισε όμως την Μπαρτσελόνα από το να του κάνει συμβόλαιο... ζωής! Τι σημαίνει "συμβόλαιο ζωής"; Δεν είναι αυτό που... νομίζετε.

"Το 'συμβόλαιο ζωής' σημαίνει πολλά πράγματα, μέρα με τη μέρα όμως. Σε λίγους μήνες τα πάντα μπορεί να αλλάξουν ή σε ένα-δυο χρόνια. Η συγκεκριμένη συμφωνία σημαίνει ουσιαστικά αξιολόγηση στο τι κάνω κάθε σεζόν ξεχωριστά ως παίκτης.

Τώρα είμαι ποδοσφαιριστής και δεν βλέπω κάτι άλλο. Στο μέλλον θα δούμε. Σίγουρα θα ασχοληθώ με το άθλημα και αργότερα, πως όμως δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα", είπε υπονοώντας ταυτόχρονα πως δεν σκέφτεται ακόμα την προπονητική.

Σε νέα ερώτηση για το μέλλον του στην εθνική ομάδα της Ισπανίας, απάντησε: " Είμαι ρεαλιστής. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες αυτό να είναι το τελευταίο μου τουρνουά με την εθνική ομάδα. Είμαι συνειδητοποιημένος για τη στιγμή, την ηλικία τα πάντα. Θα δούμε όμως πως θα πάει. Οι μήνες μέχρι το Μουντιάλ είναι αρκετοί και ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά στην Ρωσία. Στο τέλος θα κάνουμε... ταμείο".

AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK