Έκλαψε για την Βαλένθια και έφαγε ΣΦΑΛΙΑΡΑ!

Ο Ζοάο Κανσέλο έπαιξε το τελευταίο του ματς με τη Βαλένθια πριν πάει στην Ίντερ και χαιρέτησε δακρυσμένος το κοινό, όμως ο Τζάτζα δεν φάνηκε να... συγκινείται!

Real Madrid's Karim Benzema, background, duels for the ball with Valencia's Joao Cancelo, during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz)
Real Madrid's Karim Benzema, background, duels for the ball with Valencia's Joao Cancelo, during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

To παιχνίδι κόντρα στην Λας Πάλμας ήταν ιδιαίτερο για τον Ζοάο Κανσάλο αφού ήταν το τελευταίο του με τις "νυχτερίδες", με τον Πορτογάλο μπακ να μετακομίζει στην Ίντερ ως μέρος των ανταλλαγμάτων που συμφώνησαν να δώσουν οι Ισπανοί για να πάρουν τον Ζοφρί Κοντογκμπιά.

Το εντυπωσιακό μάλιστα με τον παίκτη είναι πως αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι κόντρα στους Νησιώτες και στο φινάλε ξέσπασε σε κλάματα χαιρετώντας τους οπαδούς της ομάδας του και αγκαλιάζοντας τους συμπαίκτες του.

Υπήρχε πάντως και κάποιος που φρόντισε να τον "προσγειώσει" και αυτός ήταν ο συμπαίκτης του, Τζάτζα, με τον Ιταλό στράικερ (και σκόρερ του μοναδικού γκολ του αγώνα) να του ρίχνει μία "γεμάτη" σφαλιάρα που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός...

Photo Credits: AP Photo/Alberto Saiz

News 24/7

24MEDIA NETWORK