Απάντησαν στο λάθος του διαιτητή με το fair play της χρονιάς!

Ένας υπέρ το δέον σχολαστικός διαιτητής θέλησε να εφαρμόσει το γράμμα του νόμου όμως την... πάτησε αφού οι παίκτες πήραν μέρος σε μία μεγαλειώδη κίνηση fair play (VIDEO)!

Απάντησαν στο λάθος του διαιτητή με το fair play της χρονιάς!

Η κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας γίνεται συχνά-πυκνά αντικείμενο εγκωμιαστικων σχολίων για το ποδόσφαιρο που παίζεται εκεί, ειδικά με την παρουσία των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, όμως μερικές φορές φωτεινά παραδείγματα μπορούμε να πάρουμε και από τις χαμηλότερες κατηγορίες.

Το τελευταίο έρχεται μάλιστα από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματατα, με τον παιχνίδι μεταξύ της Παμπλόνα και της Αρντόι να προσφέρει ένα εντυπωσιακό fair play που συζητιέται σε όλη την Ισπανία και κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media.

Τι ακριβώς έγινε; Ένας παίκτης της Αρντόι τραυματίστηκε και ο τερματοφύλακας της ομάδας ανησύχησε για την κατάστασή του και έσπευσε προς το μέρος του με τη μπάλα στα χέρια, κίνηση που θεωρήθηκε όμως από τον διαιτητή ως προσπάθεια για καθυστερήσεις και έτσι έδωσε έμμεσο υπέρ της Παμπλόνα εντός περιοχής.

Εκεί όμως οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων δεν δέχτηκαν το "δώρο" του διαιτητή και πέταξαν τη μπάλα εκτός γηπέδου όταν ήρθε η ώρα για την εκτέλεση, επιστρέφοντάς την στην Αρντόι. Φυσικά τα χειροκροτήματα δεν τα κέρδισαν μόνο εντός γηπέδου αλλά σε όλη την ισπανική επικράτεια...

News 24/7

24MEDIA NETWORK