Ένας "μάγος" για τον Παναθηναϊκό

Τον Ντιέγκο Καπέλ με τα σπουδαία τεχνικά χαρίσματα αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα στέλνουν στον Παναθηναϊκό οι Βέλγοι. Δείτε σε VIDEO γιατί τα... έσκασε χοντρά το 2011 η Σπόρτινγκ για να τον πάρει.

Sporting's Diego Capel, from spain, runs with the ball during the Portuguese league soccer match between Sporting and Benfica at Sporting's Alvalade Stadium, in Lisbon, Saturday Aug. 31, 2013. (AP Photo / Francisco Seco)
Diego Capel AP

Ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα της Het Nieuwsblad θέλει τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρθηκε έντονα για τον Ισπανό ακραίο επιθετικό, ο οποίος από το 2016 αγωνίζεται στην Άντερλεχτ. Πράσινοι και... μωβ ουσιαστικά είχαν δώσει τα χέρια, όμως σύμφωνα με τους Βέλγους το deal κόλλησε τελευταία στιγμή.

Πάντως το θέμα δεν φαίνεται να έχει κλείσει οριστικά και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να επανέλθει στο προσκήνιο, από τη στιγμή που ο Καπέλ δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας. Στον Παναθηναϊκό, πάντως, ισχυρίζονται πως έχει... καεί η περίπτωση του.

Ο Ισπανός άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σεβίλλης και αμέσως πήρε... προαγωγή στην πρώτη ομάδα. Στο ξεκίνημα ήταν εντυπωσιακός και θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, ο χαρακτήρας του, ωστόσο, έβαλε... φρένο στα όνειρα.

Το 2011 πάντως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έδωσε 3.500.000€ συν μπόνους για να τον αποκτήσει και το 2015 η Τζένοα 1.500.000€ για να τον κάνει δικό της. Στην Άντερλεχτ το 2016 πήγε με μόλις 200.000€!

Ας δούμε γιατί έκανε... ντόρο στο ξεκίνημα του:



AP Photo / Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK