O Σέρτζι Ρομπέρτο "καίει" ακόμη περισσότερο την εθνική Ισπανίας

Η κατάσταση στις τάξεις της "φούρια ρόχα" δεν είναι και η ιδανικότερη. Αντί τα προβλήματα εντός κι εκτός ομάδας να μειώνονται, αντίθετα πληθαίνουν. Τελευταίο "χτύπημα", το tweet του Καταλανού Σέρτζι Ρομπέρτο. Δείτε τι έγραψε. (PHOTO)

O Σέρτζι Ρομπέρτο "καίει" ακόμη περισσότερο την εθνική Ισπανίας
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η ατμόσφαιρα στο "στρατόπεδο" της εθνικής ομάδας της Ισπανίας... μύριζε μπαρούτι από νωρίς.

Απ' τη μία η απόλυση του τέως ομοσπονδιακού προπονητή, Τζούλεν Λοπετέγι λίγα μόλις 24ωρα πριν την σέντρα του Μουντιάλ κι απ' την άλλη τα εσωτερικά-πολιτικά, μεταξύ τους προβλήματα (βλ. Καταλονία). Στην προκειμένη περίπτωση σταθείτε κυρίως στο δεύτερο.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα, Σέρτζι Ρομπέρτο που έκανε εξαιρετική σεζόν αλλά θα παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο απ' το σπίτι του, ανήρτησε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter που προκάλεσε αν μη τι άλλο αλγεινή εντύπωση σε πολλούς.

Τι έγραψε; "Εύχομαι στους συμπαίκτες μου στην Μπαρτσελόνα καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τους εύχομαι ό, τι καλύτερο!" .

Όπως θα διαπιστώσατε κι εσείς, πέραν των συμπαικτών του στους "μπλαουγκράνα" δεν συμπεριέλαβε και τα υπόλοιπα μέλη της εθνικής, γεγονός που μαρτυρά πολλά για την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της "φούρια ρόχα".

ΤΟ "ΤΙΤΙΒΙΣΜΑ" ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ

O Σέρτζι Ρομπέρτο "καίει" ακόμη περισσότερο την εθνική Ισπανίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK