Θρήνος στην Ισπανία, "έφυγε" ο 5χρονος γιος του Κανιθάρες!

Δύσκολες στιγμές περνάει ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Βαλένθια, Σαντιάγκο Κανιθάρες καθώς ο 5χρονος γιος του απεβίωσε, έπειτα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο (PHOTO + VIDEO).

Θρήνος στην Ισπανία, "έφυγε" ο 5χρονος γιος του Κανιθάρες!
AP PHOTO/PAUL WHITE

Θρήνος για την οικογένεια του Σαντιάγκο Κανιθάρες, ο οποίος ανακοίνωσε στο Twitter ότι ο 5χρονος γιος του, Σάντι έχασε τη μεγάλη "μάχη" που έδινε με τον καρκίνο.

"Ο γιος μου, Σάντι, απεβίωσε. Θεώρησα σωστό να είμαι εγώ αυτός που θα το κάνει γνωστό, εκτιμώντας όλη σας τη συμπαράσταση. Έφυγε από κοντά μας ήσυχος και με πολλή αγάπη έχοντας αντιληφθεί την αποστολή του σε αυτά τα πέντε χρόνια που ήταν κοντά μας".

Θρήνος στην Ισπανία, "έφυγε" ο 5χρονος γιος του Κανιθάρες!

Υπενθυμίζουμε ότι ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Βαλένθια και της Εθνικής Ισπανίας, που έχει τρία ακόμη παιδιά από τον πρώτο γάμο του, είχε χάσει τη μητέρα του κατά τη διάρκεια του τελικού Champions League της σεζόν 2000-2001, με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου, κάτι που του έγινε γνωστό μετά το σφύριγμα της λήξης.

Η εικόνα του Όλιβερ Καν να μην πανηγυρίζει την κατάκτηση του τροπαίου αλλά να πέφτει από πάνω του για να τον παρηγορήσει... λύγισε και τους πιο δυνατούς!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK