Στην Τουρκία έγινε της Τούμπας και της Λεωφόρου μαζί

Ο κακός χαμός στο Φενέρ - Μπεσίκτας! Ο προπονητής Γιουνές δέχθηκε αντικείμενο στο κεφάλι, το ματς διεκόπη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ράμματα, προηγήθηκε χοντρός τσαμπουκάς! (VIDEO)

Στην Τουρκία έγινε της Τούμπας και της Λεωφόρου μαζί

Μύριζε... μπαρούτι η ατμόσφαιρα στον επαναληπτικό του ημιτελικού του κυπέλλου Τουρκίας με αντιμέτωπους τη Φενέρ και την Μπεσίκτας.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 από το 30' εξαιτίας της αποβολής του Πέπε, αφού ο Πορτογάλος... έκοψε στα δύο ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων με "δολοφονικό" τάκλιν. Η ενέργεια αυτή, βέβαια, περνάει στα... ψιλά, καθώς στο 57' το ντέρμπι τινάχτηκε στον αέρα και διεκόπη οριστικά!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ποδοσφαιριστής της Μπεσίκτας, και συγκεκριμένα ο Ζενκγίν άρχισε τσαμπουκά με οπαδούς της Φενέρ πίσω από τον πάγκο της ομάδας του. Ο Σενόλ Γιουνές έσπευσε να ηρεμήσει τα πνεύματα και τότε το γήπεδο μετατράπηκε σε... Λεωφόρο και Τούμπα μαζί.

Ο τεχνικός των "μαυραετών" δέχθηκε αντικείμενο στο κεφάλι, σωριάστηκε στο έδαφος και στη συνέχεια σηκώθηκε και μεταφέρθηκε στ' αποδυτήρια μαζί με όλη την ομάδα. Το ματς αρχικά διεκόπη προσωρινά, αλλά αφού ο κόουτς της Μπεσίκτας έκανε πέντε ράμματα στο κεφάλι, αποφασίστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, γεγονός που ανάγκασε τον διαιτητή να το διακόψει οριστικά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK