"Πρόδωσε" την Ισλανδία για να παίξει Μουντιάλ με τις ΗΠΑ, αλλά...

Το όνομα του Άρον Γιόχανσον ακούστηκε το καλοκαίρι στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ο επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης είναι το πιο "καυτό" όνομα στο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή γιατί προφανώς έκανε το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του "προδίδοντας" την Ισλανδία για να παίξει... Μουντιάλ με τις ΗΠΑ.

"Πρόδωσε" την Ισλανδία για να παίξει Μουντιάλ με τις ΗΠΑ, αλλά...

Στα 26 του χρόνια ο Άρον Γιόχανσον ζει με το όνειρο να παίξει σ' ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Για να πραγματοποιήσει το όνειρό του αυτό, ο επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης που το καλοκαίρι "έπαιξε" στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, αποφάσισε πως είναι ορθό για την καριέρα του να αγωνιστεί με το εθνόσημο των ΗΠΑ!

Το 2013 ο Γιούργκεν Κλίνσμαν τον κάλεσε κι έτσι ο Ισλανδός Γιόχανσον "δέθηκε" με τις Ηνωμένες Πολιτείες στις οποίες γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου του 1990 (σ.σ. Μόμπιλ, Αλαμπάμα)...

Πού να φανταζόταν ο "καημένος" ο Γιόχανσον ότι οι... 300.000 Ισλανδοί θα αποδεικνύονταν δυνατότεροι από τους 300.000.000 Αμερικανούς που δεν κατάφεραν να προκριθούν στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ ο ίδιος πριν από τέσσερα χρόνια έλεγε: "Οι ελπίδες μου να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τις ΗΠΑ είναι μεγαλύτερες απ' αυτές με την Ισλανδία..."

Για την οικονομία του θέματος, οι ΗΠΑ τερμάτισαν με 12 βαθμούς στην 5η θέση του ομίλου τους και αποκλείστηκαν ενώ οι Ισλανδοί μετά την αναπάντεχη πορεία τους στο Euro, προκρίθηκαν πρώτοι στο Μουντιάλ αφήνοντας τους Κροάτες, Ουκρανούς και Τούρκους να βλέπουν την... πλάτη τους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK