Ο Κακά επέστρεψε στην εθνική Βραζιλίας

Ο Κακά επέστρεψε στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας. Όλες οι εκπλήξεις του Ντούνγκα.

Ο Κακά επέστρεψε στην εθνική Βραζιλίας
Κακά-Βραζιλία

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κακά στο MLS τον έφεραν ξανά στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας, για τις φιλικές αναμετρήσεις με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα και τις ΗΠΑ.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί μέρος των πολλών αλλαγών που πραγματοποιεί ο Ντούνγκα μετά από τις αποτυχίες της "σελεσάο" σε Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 και Κόπα Αμέρικα 2015.

Μαζί με τον κάτοχο της "Χρυσής Μπάλας" του 2007, στην αποστολή επιστρέφουν και οι Λούκας Μούρα της Παρί Σεν Ζερμέν, Χουλκ της Ζενίτ και Γ καμπριέλ Παουλίστα της Άρσεναλ.

Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο πρώην αρχηγός της Βραζιλιάνος, Τιάγκο Σίλβα, καθώς και ο Φελίπε Κουτίνιο, αμφότεροι παρόντες πριν από έναν μήνα στα γήπεδα της Χιλής.

"Ο Κακά είναι ένα σημείο αναφοράς, όπως ο Ρομπίνιο πριν από αυτόν. Προσφέρει εμπειρία και ωριμότητα όταν οι στιγμές είναι δύσκολες, όταν το χρειαζόμαστε εντός κι εκτός γηπέδου", εξήγησε ο Ντούνγκα για την επιλογή του.

Ο 51χρονος προπονητής θα προβεί σε δοκιμές στα δύο φιλικά του Σεπτεμβρίου (5 στο Νιου Τζέρσεϊ και 8 στο Φόξμπορο), με στόχο να καταλήξει σε ένα βασικό σχήμα για τα πρώτα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο κόντρα σε Χιλή και Βενεζουέλα (τον Νοέμβριο αντιμετωπίζει το Περού).

Η αποστολή της εθνικής Βραζιλίας

Τερματοφύλακες

Ζέφερσον (Μποταφόγκο), Μαρσέλο Γκρόε (Γκρέμιο), Άλισον (Ιντερνασιονάλ)

Αμυντικοί

Νταβίδ Λουίζ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζοάο Μιράντα (Ίντερ), Γκαμπριέλ Παουλίστα (Άρσεναλ), Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Ντάγκλας Σάντος (Ατλέτικο Μινέιρο), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντανίλο (Ρεάλ Μαδρίτης)

Μέσοι

Λουίζ Γκουστάβο (Βόλφσμπουργκ), Ελίας (Κορίνθιανς), Ραμίρες (Τσέλσι), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Οσκάρ (Τσέλσι), Ρομπέρτο Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Γουίλιαν (Τσέλσι), Κακά (Ορλάντο Σίτι), Λούκας Λίμα (Σάντος)

Επιθετικοί

Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), Λούκας Μούρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Χουλκ (Ζενίτ), Ντάγκλας Κόστα (Μπάγερν Μονάχου)

Διαβάστε ακόμη

Η οικογένεια Λούκας γιορτάζει την κλήση στην εθνική Βραζιλίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK