Γκολ ο Χούτος στο φιλικό παλαιμάχων Ρεάλ - Ίντερ (VIDEO)

Οι Real Madrid Leyendas των Ζιντάν, Φίγκο, Σαμοράνο αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Inter Forever των Σανέτι... Φίγκο, Σαμοράνο χάρη σε γκολ του Λάμπρου Χούτου που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Γκολ ο Χούτος στο φιλικό παλαιμάχων Ρεάλ - Ίντερ (VIDEO)

Ο Έλληνας επιθετικός, πρώην άσος της Ίντερ από το 2004 μέχρι το 2007, αξιοποίησε σέντρα του Χαβιέρ Σανέτι από δεξιά στο 77ο λεπτό και σημείωσε το τελευταίο γκολ της φιλικής αναμέτρησης.

Ο capitano eterno των "νερατζούρι" είχε ισοφαρίσει αρχικά το γκολ του Ζινεντίν Ζιντάν στο 1ο ημίχρονο, με τον Ιβάν Σαμοράνο να κάνει το 2-1 για τη Ρεάλ στο 53'.

Ο Χιλιανός, όπως και ο Λουίς Φίγκο, αγωνίστηκε στο 1ο ημίχρονο με τους "μερένγκες" και στο 2ο με τους Ιταλούς, φορώντας μάλιστα την φανέλα με τον αριθμό 1+8, όπως έκανε και στη θητεία του στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", έχοντας χάσει το νούμερο 9 από τον Ρονάλντο.

Οι συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης: Μπούγιο, Σαλγκάδο, Παβόν, Ζιντάν, Ιέρο, Σαμοράνο, Σαντιγιάνα, Φίγκο, Γκούτι, Καρεμπέ, Σανθ

Αναπληρωματικοί: Κοντρέρας, Γκαρθία Κορτές, Σαμπίδο, Σαλγκέρο, Μπουτραγκένιο, Πέρεθ, Βελάσκο, Μοριέντες, Εσνάιντερ, Αμαβίσκα, Σολάρι

Προπονητές: Καμάτσο, Αμάνθιο, Χένι

Ίντερ: Τόλντο, Κόρντομπα, Σανέτι, Γκαλάντε, Καρμπόνε, Μπάτζιο, Ζε Μαρία, Νταμπό, Παγκανίν, Σουάσο, Κονσεϊσάο

Αναπληρωματικοί: Παλιόυκα, Τζορκαέφ, Φίγκο, Μπέρτι, Σαμοράνο, Μπεκαλόσι, Ντακούρ, Τζανέτι, Φρέζι, Μανικόνε, Μιλανέζε, Ντι Νάπολι, Σεντοφάντι, Μπιάνκι, Χούτος

Προπονητής: Τζένγκα

News 24/7

24MEDIA NETWORK