Ρεάλ Μαδρίτης - Μίλαν 2-4 (VIDEOS)

Με πρωταγωνιστή τον Στέφαν Ελ Σαραουί, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, η Μίλαν επικράτησε 4-2 της Ρεάλ Μαδρίτης σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο "The Sevens Stadium" του Ντουμπάι.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μίλαν 2-4 (VIDEOS)

Ύστερα από ένα ανιαρό εικοσάλεπτο, ο Ζερεμί Μενέζ εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Νάτσο και άνοιξε το σκορ, ενώ ο Στέφαν Ελ Σαραουί διπλασίασε το προβάδισμα της Μίλαν με σουτ εκτός περιοχής στο 31ο λεπτό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μείωσε άμεσα με πλασέ στην αντεπίθεση, ωστόσο με τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ελ Σαραουί "ξαναχτύπησε" κι έβαλε για τα καλά σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έδειχναν ιδιαίτερα ορεξάτοι, αφού με εξαίρεση ένα δοκάρι δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία της Μίλαν, ο οποίος μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του στο 84' (πέναλτι Καρίμ Μπενζεμά), αφού προηγουμένως ο Τζιαμπάολο Πατσίνι είχε δώσει διαστάσεις θριάμβου στη φιλική νίκη των "ροσονέρι".

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Νάβας (46' Κασίγιας), Βαράν (46' Πέπε), Κοεντράο (46' Ντιέγκο Γιορέντε), Κεντίρα (46' Χάμες Ροντρίγκες), Ρονάλντο (46' Μπέιλ), Ερνάντες (46' Μπενζεμά), Αρμπελόα (46' Καρβαχάλ), Νάτσο, Χεσέ (65' Ντε Τομάς), Ίσκο (65' Μάρκος Γιορέντε), Ιλαραμέντι (46' Κρόος).

Μίλαν (4-3-3): Λόπες (58' Αγκάτσι), Αλμπερτάτσι (46' Αρμέρο), Μπονέρα (46' Τζακάρντο), Μεξές, Ζαπάτα (46' Άλεξ), Μποναβεντούρα (59' Νιάνγκ), Ντε Γιονγκ (46' Πόλι), Μοντολίβο (46' Εσιέν), Μουντάρι (77' Μαστούρ), Ελ Σαραουί (69' Σαπονάρα), Μενέζ (55' Πατσίνι).

Διαβάστε ακόμη:

Τα γκολ της Μίλαν επί της Ρεάλ (VIDEOS)

Τα γκολ της Ρεάλ επί της Μίλαν (VIDEOS)

Τα "τακουνάκια" του Τζόκοβιτς (VIDEO)

Πρόβλημα στα... μαθηματικά το Twitter της Ρεάλ (PHOTO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK