Φιλική νίκη της Βραζιλίας επί της Κόστα Ρίκα

Με γκολ του Χουλκ στο 10ο λεπτό, η Βραζιλία επικράτησε 1-0 της Κόστα Ρίκα σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ.

Φιλική νίκη της Βραζιλίας επί της Κόστα Ρίκα

Η Βραζιλία παρατάχθηκε χωρίς τον τραυματία Νεϊμάρ (βασικός για πρώτη φορά από τον Μάρτιο ο Ντάγκλας Κόστα) στη φιλική αναμέτρηση της "Ρεντ Μπουλ Αρένα" του Νιου Τζέρσεϊ κόντρα στην Κόστα Ρίκα.

Ο Πάτρικ Πεμπερτόν έκανε δύο σπουδαίες αποκρούσεις στα πρώτα λεπτά, αλλά στο 10' δεν είχε απάντηση στην κοντινή προσπάθεια του Χουλκ, ενώ στη συνέχεια η "σελεσάο" δεν κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή των τυπικά φιλοξενούμενων.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως το πρώτο: με την Βραζιλία φορτσάτη, τον Μαρσέλο να χάνει δύο καλές ευκαιρίες και τους Ντιέγκο Κόστα, Γουίλιαν από άλλη μία.

Κατόπιν, το ματς ισορρόπησε κάπως, ο Χουλκ ξαναβρήκε δίχτυα αλλά από θέση οφσάιντ στο 77' και στο 85' ο Λούκας κατέγραψε την τελευταία καλή στιγμή της φιλικής αναμέτρησης.

Βραζιλία: Μαρσέλο Γκρόχε, Ντανίλο, Μιράντα, Μαρσέλο, Νταβίντ Λουίζ, Φερναντίνιο (74' Ελίας), Λουίζ Γκουστάβο (81' Ραφίνια), Γουίλιαν (78' Λούκας), Λούκας Λίμα (67' Κουτίνιο), Ντάγκλας Κόστα (82' Νεϊμάρ), Χουλκ (67' Κακά).

Κόστα Ρίκα: Πεμπερτόν, Γκαμπόα (90' Μίριε), Ακόστα, Γκονσάλες, Ντουάρτε, Ματαρίτα, Τεχέδα (77' Γκουζμάν), Μπόρχες, Ρουίς (80' Κόλιντρες), Βενέγκας (90' Βέγκα), Ουρένια (61' Κάμπελ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK