Η Ισπανία και τη ρεβάνς, σόου από Νεϊμάρ, έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο, νίκες για Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία

Η Ισπανία νίκησε και στη ρεβάνς του τελικού του Euro 2012 την Ιταλία με 1-0. Ο Νεϊμάρ σημείωσε χατ τρικ κι έφτασε τα 30 διεθνή γκολ στη νίκη της Βραζιλίας με 5-0 επί της Νότιας Αφρικής. Αρχισκόρερ στην ιστορία της Πορτογαλίας έγινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τα 2 γκολ που σημείωσε στο 5-1 επί του Καμερούν. Εύκολα η Γαλλία την Ολλανδία, με τη μισή... Λίβερπουλ η Αγγλία τη Δανία. Η Γερμανία νίκησε, αλλά δεν ικανοποίησε απέναντι στη Χιλή. Θετική εικόνα και νίκη 2-0 για Ρωσία επί της Αρμενίας.

Η Ισπανία και τη ρεβάνς, σόου από Νεϊμάρ, έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο, νίκες για Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία

Με τον Ντιέγο Κόστα να κάνει το ντεμπούτο του με την Ισπανία (και τους Τσάβι, Τσάμπι Αλόνσο αναπληρωματικούς) και τον Τσέζαρε Πραντέλι να παρατάσσει τη... β' ομάδα της Ιταλίας, η Ισπανία πήρε τη νίκη 1-0 και στη ρεβάνς του τελικού του Euro 2012 στο "Βιθέντε Καλδερόν". Οι πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου ήταν ανώτεροι, είχαν 23 τελικές προσπάθειες αλλά η συντριπτική πλειονότητα εξ αυτών δεν ανησύχησαν τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Αντιθέτως, η μεγαλύτερη ευκαιρία ανήκει στη "σκουάντρα ατζούρα" με τον Αλέσιο Τσέρσι να βρίσκει το δοκάρι σε σέντρα σουτ μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Ντάνιελ Οσβάλντο είχε ακόμα μία καλή στιγμή στο 1ο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους, πριν ο Πέδρο σκοράρει για 14η φορά στη διεθνή καριέρα του, γράφοντας το τελικό 1-0. Η ομάδα του Βιθέντε ντελ Μπόσκε έμεινε για 31ο σερί εντός έδρας παιχνίδι δίχως ήττα ισοφαρίζοντας το ρεκόρ μεταξύ 1968-1979, ενώ η Ιταλία παραμένει σε αναζήτηση νίκης επί ισπανικού εδάφους κόντρα στους Ίβηρες σε φιλικό από το 1949. Ντεμπούτο για τους Ιταλούς πραγματοποίησαν οι Τσίρο Ιμόμπιλε (στη θέση του παρτενέρ του στην επίθεση της Τορίνο, Τσέρτσι), και ο πολιτογραφημένος Ιταλός στόπερ Γκαμπριέλ Παλέτα.

Ισπανία (4-3-3): Κασίγιας (46' Βαλδές), Αθπιλικουέτα, Μαρτίνεθ, Ράμος (66' Αλμπιόλ), Άλμπα, Τιάγο, Μπουσκέτς (46' Αλόνσο), Φάμπρεγας (46' Σίλβα), Πέδρο (82' Καθόρλα), Κόστα, Ινιέστα (66' Νάβας)

Ιταλία (4-3-2-1): Μπουφόν, Μάτζιο (46' Αμπάτε), Παλέτα, Μπαρτζάλι, Κρισίτο (46' Ντε Σίλιο), Μοντολίβο, Μότα (62' Τζιακερίνι), Μαρκίζιο, Τσέρτσι (69' Ιμόμπιλε), Καντρέβα (46' Πίρλο), Οσβάλντο (69' Ντέστρο)

Η Ισπανία και τη ρεβάνς, σόου από Νεϊμάρ, έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο, νίκες για Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία

Η Πορτογαλία δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στο Καμερούν του Σαμουέλ Ετό, αφού είχε στις τάξεις της έναν Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν σταματάει να σκοράρει. Ο φετινός αρχισκόρερ της Ευρώπης σημείωσε ακόμα 2 τέρματα κι έφτασε τα 49 με το εθνόσημο στο στήθος, με συνέπεια να αφήσει πίσω του τον Πέδρο Παουλέτα και να φιγουράρει μόνος πρώτος πλέον στην κορυφή των αρχισκόρερ στην ιστορία των Ιβήρων. Η νίκη 5-1 επικυρώθηκε στο 2ο ημίχρονο για την ομάδα του Πάουλο Μπέντο, αφού τα "αδάμαστα λιοντάρια" προέβαλαν αντίσταση στην αρχή και είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Βίνσεντ Αμπουμπακάρ που διανύει καταπληκτική σεζόν φέτος. Όταν ο Ρονάλντο πήρε φόρα, όμως, δεν σταματιόταν στην 110ή διεθνή συμμετοχή του (έπιασε τον Φερνάντο Κόουτο στη 2η θέση, κυνηγά τις 127 του Λούις Φίγκο). Αξίζει να σημειωθεί ότι σκόρερ χρίστηκε κι ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Εντίνιο, στο ημίωρο που αγωνίστηκε στο 2ο ημίχρονο.

Πορτογαλία (4-3-3): Μπέτο (46' Εντουάρντο), Περέιρα, Ρολάντο, Νέτο, Κοεντράο, Μουτίνιο, Γουίλιαμ (79' Βελόσο), Μεϊρέλες, Καβαλέιρο (69' Βαλέρα), Ρονάλντο (87' Ζόζουε), Σίλβα (46' Εντίνιο, 81' Αντούνες)

Καμερούν (4-3-3): Ιτάντζ (46' Εντί Ασεμπέ), Ενόχ, Ενκουλού (46' Κανά Μπιγίκ), Σετζού (71' Νουνκό), Ασού Εκοτό, Νιομ, Σονγκ, Μακούν (72' Ματίπ), Τσούπο Μότινγκ (84' Ιντρισού), Ετό, Αμπουμπακάρ (63' Μπεντιμό)

Η Ισπανία και τη ρεβάνς, σόου από Νεϊμάρ, έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο, νίκες για Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία

Η Γαλλία έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Ολλανδία στο "Σταντ ντε Φρανς" φτάνοντας στη νίκη 2-0. Οι "τρικολόρ" είχαν ως ηγέτες τους Καρίμ Μπενζεμά, Μπλεζ Ματουιντί και Πολ Πογκμπά, με τους δύο πρώτους να σημειώνουν δύο πανέμορφα τέρματα και να δίνουν σαφές προβάδισμα στους "τρικολόρ", που στηρίχθηκαν στα νιάτα μαζί με τους Ελιακίμ Μανγκαλά και Ραφαέλ Βαράν στην άμυνα και τους Αντουάν Γκριεζμάν και Λικά Ντιν να κάνουν ντεμπούτο. Οι "οράνιε" δεν προσπάθησαν ιδιαίτερα να αποτρέψουν την πρώτη ήττα μετά από αήττητο σερί 17 αγώνων, έχασαν τον Κέβιν Στρότμαν με τραυματισμό από το 1ο ημίχρονο και απλώς έχουν να επιδείξουν το ντεμπούτο των Ζαν Πολ Μποέτιους και Κουίνσι Πρόμες με την πρώτη ομάδα.

Γαλλία (4-3-3): Λορίς, Ντεμπισί (87' Σανθιά), Βαράν, Μανγκαλά, Εβρά (46' Ντιν), Πογκμπά (81' Σισοκό), Καμπάιγ, Ματουιντί, Βαλμπιενά (63' Ριμπερί), Μπενζεμά (81' Ζιρού), Γκριεζμάν (68' Ρεμί)

Ολλανδία (4-3-3): Κίλεσεν, Φαν ντερ Βιλ, Φλάαρ, Μάρτινς Ίντι, Μπλιντ (52' Ρέκικ), Σνάιντερ (72' Κλάασεν), Κλάσι, Στρότμαν (39' Σχάαρς), Πρόμες, Φαν Πέρσι, Μποέτιους (72' Ντεπάι)

Η Ισπανία και τη ρεβάνς, σόου από Νεϊμάρ, έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο, νίκες για Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία

Νεϊμάρ και Φερναντίνιο μετέτρεψαν τη φιλική αναμέτρηση του Γιοχάνεσμπουργκ σε προσωπικό σόου, οδηγώντας τη Βραζιλία σε θρίαμβο 4-0 επί της Νότιας Αφρικής. Το σκορ άνοιξε ο Οσκάρ στο 10ο λεπτό και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, ο οποίος με χατ τρικ έφτασε τα 30 στη διεθνή καριέρα του, ξεπερνώντας τους Κακά (87 παιχνίδια) και Καρέκα (60 παιχνίδια) και περνώντας στη 12η θέση των αρχισκόρερ όλων των εποχών της "σελεσάο", έχοντας συμμετάσχει μόλις σε 47 παιχνίδια (έχει μοιράσει και 20 ασίστ). Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο 2ο ημίχρονο, χρησιμοποιώντας ένα περίεργο σύστημα, στο οποίο, όμως, ο Φερναντίνιο ήταν πάντοτε παρών, στην επιστροφή του στην εθνική Βραζιλίας μετά από 2 χρόνια. Για να το... γιορτάσει, ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε ένα γκολ με φανταστικό σουτ στο 79' πανηγύρισε την 7η σερί νίκη της χώρας του.

Η σύνθεση της Βραζιλίας (4-2-1-3): Σέζαρ, Ραφίνια, Σίλβα, Λουίζ (64' Ντάντε), Μαρσέλο (58' Άλβες), Παουλίνιο (46' Γκουστάβο), Φερναντίνιο, Οσκάρ, Χουλκ (46' Ραμίρες), Φρεδ (62' Ζο), Νεϊμάρ

Η Ισπανία και τη ρεβάνς, σόου από Νεϊμάρ, έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο, νίκες για Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία

Η Γερμανία αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα απέναντι στην ταχύτητα και στο σκληρό παιχνίδι της Χιλής, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη 1-0 στη Στουτγκάρδη, αφήνοντας πολλά ερωτήματα για το μέλλον. Ο Γιόαχιμ Λεβ άρχισε με... υπηρεσιακό δεξιό μπακ τον Κέβιν Γκρόσκροϊτς και τον Φίλιπ Λαμ στα χαφ, ενώ ο αριστερός μπακ, Μάρσελ Γιάνσεν, τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 1ο ημίχρονο. Ο Μεσούτ Οζίλ άρχισε δεξιά, αφού κεντρικός ήταν ο Τόνι Κρόος, ενώ οι Χιλιανοί, ως είθισται, χρησιμοποίησαν τον Γκάρι Μέδελ στα στόπερ. Το γρήγορο τέμπο τους έφερνε διαρκώς πιο κοντά στο γκολ, ωστόσο αυτό επετεύχθη στο 16' από τον Μάριο Γκέτσε, ο οποίος ήταν ένας από τους λίγους διασωθέντες για τα "πάντσερ", μαζί με Λαμ και Τζερόμ Μπόατενγκ.

Γερμανία (4-2-3-1): Νόιερ, Γκρόσκροϊτς, Μπόατενγκ, Μέρτεζακερ, Γιάνσεν (24' Σμέλτσερ), Λαμ, Σβάινσταϊγκερ, Εζίλ, Κρόος, Γκέτσε (83' Ποντόλσκι), Κλόζε (46' Σίρλε)

Χιλή (4-4-2): Ερέρα, Ίσλα, Μέδελ, Χάρα, Μποσεζούρ (76' Βαλδίβια), Αρανγκίς (80' Ορεγιάνα), Σίλβα (83' Γκονσάλες), Γκουτιέρες, Βιδάλ, Αλέξις, Βάργκας

Η Ισπανία και τη ρεβάνς, σόου από Νεϊμάρ, έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο, νίκες για Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία

Ο φορμαρισμένος Ντάνιελ Στάριτζ βρήκε δίχτυα για 12η φορά στα τελευταία 12 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί και έδωσε τη νίκη 1-0 στην Αγγλία επί της Δανίας στο "Γουέμπλεϊ". Ο επιθετικός της Λίβερπουλ όπως και ο Ντάνι Γουέλμπεκ τα βρήκαν σκούρα απέναντι στον Κάσπερ Σμάιχελ, ο οποίος έκανε τα πάντα για να κρατήσει το μηδέν στην εστία του, αλλά τα κατάφερε για 82 λεπτά, μέχρι ο Άνταμ Λαλάνα (που έκανε πολύ καλό παιχνίδι ως αλλαγή) να βγάλει την σέντρα για τον Στάριτζ που διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Ρόι Χόντσον 5 παίκτες της Λίβερπουλ στη βασική ενδεκάδα (Στίβεν Τζέραρντ και Τζόρνταν Χέντερσον συνέχισαν τη συνεργασία τους μπροστά από την άμυνα), ενώ στο 2ο ημίχρονο πέρασε τον 18χρονο Λουκ Σο στη θέση του Άσλεϊ Κόουλ για το ντεμπούτο του πιο ελπιδοφόρου Άγγλου ποδοσφαιριστή.

Η σύνθεση της Αγγλίας (4-2-3-1): Χαρτ, Τζόνσον, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Κόουλ (46' Σο), Τζέραρντ, Χέντερσον (75' Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν), Γουίλσιερ (59' Λαλάνα), Ρούνεϊ (60' Γουέλμπεκ), Στέρλινγκ (86' Τάουνσεντ), Στάριτζ (88' Μίλνερ)

Η Ισπανία και τη ρεβάνς, σόου από Νεϊμάρ, έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο, νίκες για Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία

Σε προσωπική μονομαχία των Γιόσιπ Ντέρμιτς και Ίβιτσα Όλιτς εξελίχθηκε η φιλική αναμέτρηση της Ελβετίας με την Κροατία, που έληξε ισόπαλη 2-2. Ο επιθετικός της Νυρεμβέργης έδωσε δύο φορές προβάδισμα στους γηπεδούχους, εκείνος της Βόλφσμπουργκ απαντούσε σχεδόν άμεσα και καμία εκ των δύο δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Ο Ντάνιελ Πράνιτς του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο ως αριστερό μπακ, ενώ ο Γκόρντον Σίλντενφελντ πέρασε ως αλλαγή στο 57'.

Ελβετία (4-2-3-1): Μπενάλιο, Λίχτσταϊνερ, Τζουρού, Φον Μπέργκεν, Ροδρίγκες, Μπεραμί (46' Σβέγκλερ), Ινλέρ (62' Τζεμαϊλί), Σατσιρί (46' Μεχμεντί), Τζακά (79' Γκαβράνοβιτς), Στόκερ (79' Μπαρνέτα), Ντέρμιτς

Κροατία (4-2-3-1): Σούμπασιτς, Σέρνα, Τσόρλουκα, Λόβρεν (57' Σίλντενφελντ), Πράνιτς, Μάλες (56' Μόντριτς), Ράκιτιτς (88' Βουκόγεβιτς), Περισιτς (75' Μίλιτς), Κόβατσιτς (56' Εντουάρντο), Όλιτς, Γέλαβιτς (46' Μάντζουκιτς)

Η Ισπανία και τη ρεβάνς, σόου από Νεϊμάρ, έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο, νίκες για Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία

Η προετοιμασία της Ρωσίας για το Μουντιάλ του 2014 συνεχίζεται με επιτυχία. Η ομάδα του Φάμπιο Καπέλο νίκησε εύκολα με 2-0 την Αρμενία, πραγματοποιώντας θετική εμφάνιση στο φιλικό του Κράσνονταρ. Ο Αλεκσάντρ Κοκόριν στο 21' και ο Ντμίτρι Κομπάροφ με πέναλτι στο 43' διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, με τον Ιταλό τεχνικό να πραγματοποιεί αρκετές αλλαγές στο ημίχρονο, δοκιμάζοντας παίκτες και σχήματα.

Η σύνθεση της Ρωσίας (4-3-3): Ακινφέεφ, Εστσένκο (46' Κοζλόφ), Ιγκνασέβιτς, Β. Μπερεζούτσκι, Ντ. Κομπάροφ, Σιροκόφ (46' Ντενισόφ), Γκλουσακόφ, Φαϊζούλιν (46' Τζαφκόεφ), Σαμέντοφ (75' Σενικόφ), Κοκόριν (63' Σατόφ), Ζιρκόφ (46' Κερζακόφ)

Οι συνθέσεις των υπολοίπων χωρών του Μουντιάλ

Ιράν (4-4-2): Νταβαρί (77' Χαγκιγκί), Πουλαντί, Μονταζερί (46' Χεϊνταρί), Σαντεγκί, Χοσεϊνί, Χανταντιφάρ (86' Χατζσαφί), Σοτζαεί (46' Μπεϊτασούρ), Τζαμπαρί (46' Τζαχανμπάκς), Νεκουνάμ, Γκουτσανετζάντ, Ντετζαγκά (86' Ανσαριφάρντ)

Αλγερία (4-3-3): Ζεμαμούς, Μαντί, Κανταμούρο, Μπουγκερά (51' Χαλίς), Γκουλάμ, Ταϊντέρ (76' Γεμπντά), Μοστεφά (55' Λασέν), Μπενταλέμπ, Τζαμπού (61' Φερχάτ), Σουντανί (85' Καντίρ), Σλιμανί (71' Τζεμπούρ)

Γκάνα (4-4-2): Κουαρασέι, Οπαρέ, Μπόιγ, Ακαμίνκο, Αντί (46' Ινκούμ), Μουμπάρακ (46' Μουντάρι), Εσιέν (66' Ασαμόα), Αγιεμάνγκ Μπαντού (46' Αντομά), Άτσου (76' Ζιαν), Γουαρίς, Ζ. Αγιού (58' Μπόατενγκ)

Βοσνία Ερζεγοβίνη (4-4-2): Μπέγκοβιτς, Μούιτζα (46' Χάτζιτς), Μπίτσακτσιτς, Σπάχιτς, Κολάσινατς (46' Βράνιες), Μουράτοβιτς (11' Σούσιτς, 79' Βερσάγεβιτς), Σαλίχοβιτς, Λούλιτς (62' Χαΐροβιτς), Μεντούνιανιν, Ιμπίσεβιτς (63' Ιμπίσεβιτς), Τζέκο

ΗΠΑ (4-2-3-1): Χάουαρντ, Κάμερον, Ονιέγου, Μπρουκς, Καστίγιο (63' Σέι), Τζόουνς (80' Γουίλιαμς), Κλιέσταν (63' Γιόχανσον), Μπεντόγια (90' Μπόιντ), Ντέμπσεϊ, Τζόνσον, Άλτιντορ (85' Αγκουντέλο)

Ουρουγουάη (4-4-1-1): Μουσλέρα, Μ. Περέιρα (64' Λοδέιρο), Λουγκάνο (30' Χιμένες), Γοδίν, Φουσίλε, Στουάνι, Αρέβαλο (81' Γκονσάλες), Πέρες (46' Γκάργκανο), Ροδρίγκες (64' Α. Περέιρα), Φορλάν (46' Ραμίρες), Σουάρες

Αυστραλία (4-3-2-1): Ράιαν (46' Λάνγκερακ), Φράνιτς, Σπιράνοβιτς, Γκουντ (68' Γουίλκινσον), Ντέιβιντσον, Μίλιγκαν, Γέντινακ, Λέκι, Κέιχιλ (67' Μπόζανιτς), Ρόγκιτς (60' Τζόουνς), Όουρ (67' Βίντοσιτς)

Εκουαδόρ (4-4-2): Μπόνε (46' Ντομίνγκες), Ραμίρες (46' Παρέδες), Γκουάγκουα, Ατσιλιέρ (46' Εράσο), Μπαγκουί (46' Μοντέρο), Α. Βαλένσια, Νόμποα, Καστίγιο, Αγιοβί, Ε. Βαλένσια (90' Μέντες), Καϊσέδο (46' Μαρτίνες)

Σε ρυθμούς twitter

# Ο Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από τον Οκτώβριο του 2012 με την εθνική Σουηδίας, στο 1ο ημίχρονο του αγώνα της Άγκυρας κόντρα στην Κωνσταντινούπολη, αλλά ούτε αυτός ούτε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κατάφεραν να αποτρέψουν την ήττα 2-1 από την Τουρκία.

# Ο Σλοβένος μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα Άντρας Στρούνα μπήκε αλλαγή στο 46' στην ήττα 2-0 από την Αλγερία.

# Ο Εμίρ Μπαϊράμι δεν έπαιξε στο "παρθενικό" παιχνίδι του Κοσόβου υπό την αιγίδα της FIFA, στη "λευκή" ισοπαλία με την Αϊτή.

# Ο Μίροσλαβ Στοχ του ΠΑΟΚ μπήκε αλλαγή στο 46' στη θέση του Βλάντιμιρ Βάις στη νίκη της Σλοβακίας 3-1 στο Ισραήλ, βγάζοντας ασίστ για το 2ο γκολ.

# Πριν από το παιχνίδι στο "Βιθέντε Καλδερόν", η σοπράνο Μαρία Κανταρέρο τραγούδισε στη μνήμη του Λουίς Αραγονές".

Τα φιλικά της ημέρας

12:40 Ιαπωνία - Νέα Ζηλανδία 4-2

(4', 17' Οκαζάκι, 7' πέν. Καγκάβα, 11' Μορισίγκε - 39', 80' Γουντ)

14:30 Μαλάουι - Ζιμπάμπουε 1-4

(47' Νιοντό - 22' Μογιό, 49', 73' Μαχάτσι, 76' Νκατά)

14:30 Ινδία - Μπαγκλαντές 2-2

(14', 90+2' Τσετρί - 54' Τσοουντούρι, 65' αυτ. Μοντάλ)

15:30 Μπουρούντι - Ρουάντα 1-1

(36' Ντιμπαζονκίζα - 15' Νταχιντούκα)

16:00 Γεωργία - Λίχτενσταϊν 2-0

(25' Τσαντούρια, 76' πέν. Ανανίτζε)

16:00 Ιράν - Γουινέα 1-2

(55' Γκουτσανετζάντ - 34' Κονστάντ, 36' Τραορέ)

16:00 Κόσοβο - Αϊτή 0-0

16:00 Ρωσία - Αρμενία 2-0

(21' Κοκόριν, 43' πέν. Ντ. Κομπάροφ)

16:30 Ζάμπια - Ουγκάντα 2-1

(65', 77' Κάνγκουα - 51' Κίζα)

17:00 Αζερμπαϊτζάν - Φιλιππίνες 1-0

(26' Γιουνουσάντε)

17:00 Λιθουανία - Καζακστάν 1-1

(5' Βίτσιους - 69' Ζουμασκαλίγεφ)

17:45 Βουλγαρία - Λευκορωσία 2-1

(14' Μιλάνοφ, 66' Γκάντζεφ - 86' Κρίβετς)

18:00 Μαυριτανία - Νίγηρας 1-1

(3' αυτ. Μπουρεϊμά - 79' Σουλεϊμάν)

18:00 Μπουρκίνα Φάσο - Κομόρος 1-1

(17' πέν. Καμπορέ - 50' πέν. Εμτσανγκαμά)

19:00 Αλβανία - Μάλτα 2-0

(26' Μπασά, 53' Μεχά)

19:00 Αλγερία - Σλοβενία 2-0

(45+3' Σουντανί, 56' Ταϊντέρ)

19:00 Ελλάδα - Νότια Κορέα 0-2

(18' Τσ. Γ. Παρκ, 55' Σον)

19:00 Μαυροβούνιο - Γκάνα 1-0

(1' πέν. Νταμιάνοβιτς)

19:00 Μοζαμβίκη - Αγκόλα 0-2

(27' Πάτι, 65' Πελέμπε)

19:00 Νότια Αφρική - Βραζιλία 0-5

(10' Οσκαρ, 41', 46', 90+1' Νεϊμάρ, 79' Φερναντίνιο)

19:00 Ουγγαρία - Φινλανδία 1-2

(13' Ρούντολφ - 74' Πογιάνπαλο, 84' πέν. Ερεμένκο)

19:30 Βοσνία Ερζεγοβίνη - Αίγυπτος 0-2

(52' Γκέντο, 64' Σαλάχ)

19:30 Τσεχία - Νορβηγία 2-2

(11' Ροσίτσκι, 39' Βίντρα - 21' Ελγιουνουσί, 88' Πέντερσεν)

19:30 Ισραήλ - Σλοβακία 1-3

(80' Μπουζάγκλο - 37' Γιακούμπκο, 69' Ντούριτσα, 83' Μακ)

20:00 Μπουτσουάνα - Νότιο Σουδάν 3-0

(35', 43' Μογκορόσι, 72' Νάτο)

20:00 Ναμίμπια - Τανζανία 1-1

(90' Νεκουντί - 89' αυτ. Μάρτιν)

20:00 Κολομβία - Τυνησία 1-1

(20' πέν. Ροδριγκες - 35' Χαζρί)

20:00 Κύπρος - Βόρεια Ιρλανδία 0-0

20:00 Ανδόρα - Μολδαβία 0-3

(13', 62' Επουρεάνου, 22' Ενρίκε)

20:00 Μαρόκο - Γκαμπόν 1-1

(27' πέν. Ελ Αραμπί - 61' Εβουνά)

20:00 ΠΓΔΜ - Λετονία 2-1

(29' Κοστόφσκι, 73' Ιμπραϊμί - 65' αυτ. Γκεοργκιέφσκι)

20:00 Σενεγάλη - Μάλι 1-1

(62' Μανέ - 78' Ντιαμπατέ)

20:30 Λουξεμβούργο - Πράσινο Ακρωτήρι 0-0

20:30 Τουρκία - Σουηδία 2-1

(2' Ερντίντς, 57' Αντίν - 54' Τόιβονεν)

21:00 Ρουμανία - Αργεντινή 0-0

21:00 Γιβραλτάρ - Εσθονία 0-2

(11' Κρουγκλόφ, 81' Χουντ)

21:00 Ουκρανία - ΗΠΑ 2-0

(12' Γιαρμολένκο, 68' Ντέβιτς)

21:30 Αυστρία - Ουρουγουάη 1-1

(14' Γιάνκο - 66' Περέιρα)

21:30 Ελβετία - Κροατία 2-2

(33', 41' Ντέρμιτς - 39', 54' Όλιτς)

21:45 Γερμανία - Χιλή 1-0

(16' Γκέτσε)

21:45 Πολωνία - Σκοτία 0-1

(77' Μπράουν)

21:45 Ιρλανδία - Σερβία 1-2

(8' Λονγκ - 48' αυτ. Μακάρθι, 60' Τζόρτζεβιτς)

21:45 Ουαλία - Ισλανδία 3-1

(12' Κόλινς, 64' Βόουκς, 70' Μπέιλ - 26' αυτ. Γουίλιαμς)

21:45 Βέλγιο - Ακτή Ελεφαντοστού 2-2

(17' Φελαϊνί, 51' Ναϊνγκολάν - 72' Ντρογκμπά, 90+2' Γκραντέλ)

22:00 Αυστραλία - Εκουαδόρ 3-4

(8', 32' Κέιχιλ, 15' πέν. Γέντινακ - 57' Μαρτίνες, 61' πέν. Καστίγιο, 77' Βαλένσια, 90' Μέντες)

22:00 Αγγλία - Δανία 1-0

(82' Στάριτζ)

22:00 Γαλλία - Ολλανδία 2-0

(32' Μπενζεμά, 41' Ματουιντί)

22:45 Πορτογαλία - Καμερούν 5-1

(21', 83' Ρονάλντο, 66' Μεϊρέλες, 67' Κοεντράο, 77' Εντίνιο - 43' Αμπουμπακάρ)

23:00 Ισπανία - Ιταλία 1-0

(63' Πέδρο)

Τα videos των υπολοίπων αγώνων

Γεωργία - Λίχτενσταϊν 2-0

Αζερμπαϊτζάν - Φιλιππίνες 1-0

Αλγερία - Σλοβενία 2-0

Τουρκία - Σουηδία 2-1

Μαλάουι - Μποτσουάνα 1-4

Τσεχία - Νορβηγία 2-2

Βουλγαρία - Λευκορωσία 2-1

Μαυροβούνιο - Γκάνα 1-0

Ουκρανία - ΗΠΑ 2-0

Μαρόκο - Γκαμπόν 1-1

Βοσνία Ερζεγοβίνη - Αίγυπτος 0-2

Ισραήλ - Σλοβακία 1-3

Αυστραλία - Εκουαδόρ 3-4

Ιρλανδία - Σερβία 1-2

Πολωνία - Σκοτία 0-1

Αυστρία - Ουρουγουάη 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK