Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ 3-1 (VIDEO)

Mε αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 3-1 τη Λίβερπουλ στις ΗΠΑ και κατέκτησε το Ιnternational Champions Cup. Ρούνεϊ, Μάτα και Λίνγκαρντ τα γκολ των νικητών, είχε προηγηθεί με πέναλτι του Τζέραρντ η Λίβερπουλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ 3-1 (VIDEO)

H Λίβερπουλ μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι με μεγαλύτερη ορμή και να επιβάλλει το δικό της νόμο από το πρώτο τέταρτο του αγώνα. Στο 14' μάλιστα προηγήθηκε με το εύστοχο πέναλτι του Τζέραρντ ενώ και στη συνέχεια είχε ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της.

Ο Λουίς φαν Χάαλ δεν άλλαξε πολλά πράγματα στο δεύτερο αλλά είδε το 3-5-2 της Γιουνάιτεντ να παράγει σαφώς καλύτερα αποτελέσματα. Η ομάδα του Μάντσεστερ ισοφάρισε στο 55' με τον Ρούνεϊ μετά από ασίστ του Ερνάντες και τα υπόλοιπα πήραν το δρόμο τους.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μάτα σκόραρε για το 2-1 με ωραία σουτ και η Γιουνάιτεντ εκτός από καλή απόδοση είχε πια και την ψυχολογία του νικητή έναντι του αντιπάλου της. Το κερασάκι στην τούρτα της νίκης της ομάδας του φαν Χάαλ ήρθε στο 88' όταν ο Λίνγκαρντ μάζεψε την μπάλα από το κακό κοντρόλ του Καγκάβα και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Καλύτερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Ουέιν Ρούνεϊ ο οποίος παρέλαβε και το σχετικό βραβείο. Η δε Γιουνάιτεντ έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν κατακτώντας ένα ανεπίσημο τίτλο μετά από μία τραγική σεζόν που την έφερε στην 7η θέση.

Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόους, Σμόλινγκ, Έβανς (46' Μπλάκετ), Βαλένσια (9' Σο), Γιανγκ, Φλέτσερ (46' Κλέβερλι), Ερέρα (78' Λίνγκαρντ) Μάτα (69' Καγκάουα), Ρούνεϊ, Ερνάντες (69' Νανί)

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κέλι, Σκρτελ, Σακό (74' Τουρέ), Τζόνσον, Τζέραρντ (63' Λούκας), Άλεν (62' Τσαν), Χέντερσον, Κοουτίνιο (77' Πέτερσον), Στέρλινγκ, Λάμπερτ (63' Άιμπ).

Διαβάστε ακόμη:

Φαν Χάαλ: "Πιο σημαντική η Σουόνσι"

TO LIVE TOY ΦΙΛΙΚΟΥ:

02:14
Καλησπέρα σας, σε λιγότερο από μισή ώρα έχουμε σέντρα στον τελικό του ICC.
02:18
Συνθέσεις:
Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Τζόους, Σμόλινγκ, Έβανς, Φλέτσερ, Ερέρα, Γιανγκ, Μάτα, Ρούνεϊ, Ερνάντες
Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κέλι, Σκρτελ, Σακό, Τζόνσον, Τζέραρντ, Άλεν, Χέντερσον, Κοουτίνιο, Στέρλινγκ, Λάμπερτ
02:24
Τρεις νίκες και για τις δύο ομάδες στη διοργάνωση και μάλιστα με τη μία να είναι στα πέναλτι.
02:24
Οι παίκτες έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα.
02:30
Βλέποντας κανείς τις ενδεκάδες αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν απουσίες και για τις δύο ομάδες. Δεν είναι όλοι οι παίκτες στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας, ενώ υπάρχουν και μικροτραυματισμοί. Στην τελευταία κατηγορία για παράδειγμα ανήκει ο Λάζαρ Μάρκοβιτς.
02:32
Το You'll Never Walk Alone ακούστηκε στο Sun Life Stadium...
02:32
Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη το Glory Glory Man United.
02:39
Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ενδεκάδες.
02:44
Σέντρα στην αναμέτρηση
02:48
Για τη Γιουνάιτεντ η πρώτη ευκαιρία με τον Ερνάντες.
02:52
9': Αναγκαστική αλλαγή, εκτός ο Βαλένσια και μέσα ο Σο.
02:53

Γιαννης : Μπορω να το δω καπου? ή εστω να το ακουσω?

02:53
Εδώ που είσαι.
02:56
13': Πέναλτι για τη Λίβερπουλ με τον Τζόουνς να πέφτει άτσαλα πάνω στον Στέρλινγκ.
02:56
14': Σκοράρει ο Τζέραρντ που στέλνει από την άλλη τον Ντε Χέα.
03:02
Δίνει χώρο και περιμένει τώρα η Λίβερπουλ.
03:03

dimitris : suso στον ολυμπιακο?ξερεις κατι?

03:04
Ακούστηκε κυρίως πέρυσι, αλλά ο Σούσο έχει δηλώσει πως στόχος του είναι να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ της Λίβερπουλ. Φυσικά θα μετρήσει και το τι εγγυήσεις θα πάρει όσον αφορά τον χρόνο συμμετοχής του. Αυτή τη στιγμή, πολύ δύσκολα πάντως.
03:07
25': Πολύ καλή επέμβαση του Ντε Χέα σε σουτ του Κοουτίνιο.
03:16

king james : μπορει η λιβερπουλ να παρει πρωταθλημα φετος;

03:18
Εσύ τι πιστεύεις; Η Τσέλσι ενισχύθηκε σημαντικά, η Σίτι βελτιώθηκε επίσης και λογικά θα έχει καλά και τον Γιόβετιτς φέτος, τη στιγμή που η Λίβερπουλ έχασε τον καλύτερο παίκτη της. Πολύ σημαντικό το ποιον θα πάρει για την επίθεση.
03:20

χρηστος : Γενικα οσον αφορα τις μεταγραφες της μαντσεστερ υπαρχει κατι νεοτερο?

03:21
Τον τελευταίο καιρό το βάρος είχε πέσει στον Βιντάλ. Η υπόθεσή του είναι πολύ δύσκολη. Τη μία γράφουν ότι είναι κοντά, την άλλη βγαίνουν οι άνθρωποι της Γιουβέντους και δηλώνουν ότι ο παίκτης δεν πωλείται.
03:23
Παρεμπιπτόντως, μια και αναφερθήκαμε στις μεταγραφές η Γιουνάιτεντ χρειάζεται δεδομένα έναν στόπερ. Ειδικά αν ο Φαν Χάαλ θέλει μέσα στη σεζόν να παίξει με τριάδα πίσω όπως τώρα. Υπάρχει ενδιαφέρον για Βερμάλεν, αλλά η Άρσεναλ θα ήθελε να τον πουλήσει εκτός Premier League.
03:23

Leonidas : aytos edw einai o telikos?

03:23
Ναι.
03:25
Πολύ καλός ο Κοουτίνιο ως τώρα.
03:25
41': Άστοχο σουτ του Κέλι.
03:28
43': Εύκολα μπλοκάρει ο Ντε Χέα το σουτ του Στέρλινγκ.
03:28
γιωργος : πως κρινεις τις μεταγγραφικες κινησεις της μαντσεστερ εως τωρα?
03:28
Εξαιρετική η προσθήκη του Σο. Κάποια στιγμή ίσως γίνει ό,τι καλύτερο υπάρχει στη θέση του. Πολύ καλή και η μεταγραφή του Ερέρα, αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτά.
03:29
Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
03:29

xristos : πιστευεις οτι επιτελους η liverpool πρεπει να ριξει μια 40 εκ. για επιθετικο και να κανει και μια μεταγραφαρα σεντερ μπακ?

03:30
Αμυντικό πήρε, τον Λόβρεν. Έκανε εξαιρετική χρονιά με τη Σαουθάμπτον και τον πιστεύει πολύ ο Ρότζερς. Επιθετικό πρέπει να πάρει. Το πρόβλημα είναι ότι λόγω και του στυλ παιχνιδιού της δεν της κάνει ο οποιοσδήποτε. Σίγουρα όμως χρειάζεται έναν.
03:31

χρηστος : Την τριαδα πισω τη δοκιμασε και στα προηγουμενα παιχνιδια?Αν ναι πως πηγε?

03:35
Το έχει ξανακάνει. Είναι στοίχημα, όχι μόνο για τους στόπερ αλλά και για τους πλάγιους. Δοκιμάζει για παράδειγμα τον Άσλεϊ Γιανγκ σε όλη την πλευρά. Δεν νομίζω ότι μπορεί ο συγκεκριμένος. 
03:37

kwstas : pws pisteueis 8a einai i fetini liverpool 8a einai exisou antagwnistiki me persi?

03:38
Πάνω κάτω ό,τι είπα και πριν. Είναι κλειδί το ποιον θα πάρει για επιθετικό. Για μένα χρειάζεται και δεξί μπακ, ο Τζόνσον είναι πολύ κακός από πέρυσι. Εκτός κι αν ο Κέλι μπορεί να βγάλει μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Γιατί ποιότητα δεδομένα έχει.
03:38

kyriakos : gia ton reus ti les eina efikth h metaggrafh ? h apla paizoun oi dhmosiografoi>?

03:39
Νομίζω ότι ο Ρόις θα μείνει για άλλη μία χρονιά στην Ντόρτμουντ... Δεδομένα τον θέλουν πολλές ομάδες. Θα ταίριαζε τέλεια στη Λίβερπουλ λόγω στυλ παιχνιδιού, αλλά σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν πήγαινε θα τη βοηθούσε πολύ γιατί είναι τοπ παίκτης.
03:39

tsop : πιστευεις οτι τα 25 εκ. για τον μαρκοβιτς ειναι αντικειμενικη τιμη? ή επισης τα 20+ που εδωσε για τον λοβρεν? απλα μου φαινονται πολλα λεφτα για αυτους.

03:40
Για όλος έδωσε περισσότερα απ' όσα έπρεπε. Ούτε ο Λαλάνα όσο καλός κι αν είναι αξίζει τα χρήματα που δόθηκαν. Γενικά η Λίβερπουλ έχει μία τάση να δίνει λίγο περισσότερα απ' όσα πρέπει. Ωστόσο, αυτούς ήθελε ο Ρότζερς και τους πήραν.
03:42

liverbird : ti ginete me moreno olo lene oti einai konta kai olo pagwnoun oi diapragmateuseis!entipwseis apo to emre me ta paixinidia pou exei kanei?exei 8esi stin 11ada?

03:43
Δεν έχω ενθουσιαστεί με τον Τσαν. Τα παιχνίδια είναι πολλά φέτος, επομένως, σίγουρα σε κάποια θα πάρει φανέλα βασικού. Μικρός είναι, θα τον δούμε.
03:43

γιαννης : ρε μαγκες τι παιζει? στο wiki λεει οτι ο στοχ πηγε πανιωνιο... ισχυει?

03:44
Ο καθένας μπορεί να μπει και να γράψει ότι θέλει στη wikipedia. Το συμβόλαιο του Στοχ είναι όσο της μισής ομάδας του Πανιωνίου (και βάλε)... Επομένως, όχι.
03:44

Deadman13 : ο van gaal ξερει απο μπαλα οχι σαν τον αλλο τον moyes..παντως καποιοι πρεπει να φυγουν οπως ο νανι και ο γιανγκ και να ερθει ο βιδαλ και ο ντι μαρια

03:45
Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στους δύο προπονητές. Του Βιντάλ είναι δύσκολο, αλλά θα ήταν φοβερή προσθήκη. Ο Νάνι όλο στην έξοδο είναι κι όλο μένει. Για να δούμε... Όσο για Ντι Μαρία, θα πάει στην Παρί.
03:46

Θωμας : αποχωρισε ο σουαρεζ και περιμενα μεταγραφες σαφως μεγαλα ονοματα αλλα παρ ολα αυτα τα παει καλα..πιστευεις να χρειαζονται κ ολες κινησεις?

03:47
Σίγουρα ένας επιθετικός και αριστερό μπακ. Λογικά θα κινηθούν και για δεξί. Θέλουν να πουλήσουν τον Τζόνσον γιατί μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και δεν ανανεώνει με τα χρήματα που του προσφέρουν (κατά πολύ μειωμένα σε σχέση με όσα παίρνει).
03:48
Δύο αλλαγές για τη Γιουνάιτεντ, Φλέτσερ και Έβανς εκτός, Κλέβερλι και Μπλάκετ εντός.
03:49
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
03:49

fotis21 : pisteveis oti h liverpool 8a einai antagwnistiki sto c.l.???

03:50
Πρέπει να δούμε τον όμιλό της. Η λογική λέει ότι θα περάσει, αλλά αν το κάνει ως δεύτερη η συνέχεια δεν θα είναι εύκολη. Έχει παίκτες που δεν έχουν παίξει σε αυτό το επίπεδο και πρέπει να αποδείξουν πράγματα.
03:52
48': Ο Τζέραρντ κλέβει, δίνει στον Λάμπερτ, αλλά το πλασέ του είναι αδύναμο.
03:52

Deadman13 : Κριμα για ντι μαρια...ειναι πολυ καλος και στη παρι παει για τα λεφτα μονο. Αν ερχοταν αγγλια θα εβγαζε ματια και θα καλυπτε και ολη την αριστερη πλευρα.

03:53
Και η Παρί, πάντως, δεν είναι ομαδούλα. Δείχνει πως μπορεί να σταθεί πολύ καλά στο Champions League.
03:53

The Wise Guy : Πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα η Σίτυ, μετά η Τσέλσι. Η Λίβερπουλ ούτε τετράδα δεν θα βγει χωρίς βάθος πάγκου και με Champions League πλέον.

03:54
Τα αντιστρέφω. Τσέλσι και μετά Σίτι. Βέβαια έλεγα το ίδιο και πέρυσι και απογοητεύτηκα από αυτό που παρουσίασε ο Μουρίνιο. Ωστόσο, φέτος έχει τα "εργαλεία" που θέλει. Για Λίβερπουλ δεν θα είναι εύκολο, αλλά πιστεύω ότι έχει προβάδισμα για την τετράδα.
03:55
fotis : ton lambert pws ton vlepeis??
03:55
Χρειαζόταν κι ένας επιθετικός τέτοιου τύπου. Και για το ύψος του ξέρει πολλή μπάλα. Του αρέσει να βγαίνει από την περιοχή, να κατεβαίνει για να πάρει μπάλα και να φτιάξει παιχνίδι. Καλός παίκτης.
03:56
52': Κίτρινη για τον Σο.
03:57

Deadman13 : Παρολο που υποστηριζω united αρκετα χρονια αν παρει η liverpool επιθετικο οπως ο hiquain θα κανει τρομερο διδυμο με sturidge...Και μη ξεχναμε τον sterling....

03:57
Ο τελευταίος δείχνει από τα μέσα της περσινής σεζόν εντυπωσιακά βελτιωμένος.
03:58

Γιάγκος Δράκος : Πιστεύω ότι η Liverpool με ένα center for τύπου Benzema ένα δεξί μπακ τύπου Alves και ίσως ένα πλάγιο χαφ τύπου Reus ή και El Shaarawy θα είναι πολύ δυνατή.Εσύ;

03:58
Ο Άλβες έχει ακουστεί. Του Ρόις είναι δύσκολο. Νομίζω με έναν καλό επιθετικό, τον Άλβες και ένα αριστερό μπακ θα ήταν πολύ δυνατή. Γιατί για πλάγιο πήρε τον Μάρκοβιτς.
03:59
55': Ισοφαρίζει σε 1-1 ο Ρούνεϊ με πλασέ στην κίνηση από σέντρα του Ερνάντες. Τον έχασε ο Σκρτελ.
04:00

Deadman13 : Ωραιο γκολ

04:00

SOfian : ενας ρεμι θα ηταν το καλητερο για την λιβερπουλ τωρα

04:00
Θα ταίριαζε και ήταν και πολύ προσιτός (8.5 εκ. λίρες). Ωστόσο, κόπηκε στα ιατρικά. 
04:01
57': Το γύρισε η Γιουνάιτεντ με τον Μάτα, το σουτ του οποίου κόντραρε στον Σακό.
04:02

The Wise Guy : Η Τσελσι σίγουρα είναι πολύ δυνατή με Φαμπρεγας, Κοστα και Φελιπε πλεον. Μεγαλυτερη μεταγραφή της ομάδας ο Ματιτς όμως, φέτος από την αρχή, φοβερός παίχτης.

04:02

manun : etoimazei megali omada o van gaal

04:03

Γιάγκος Δράκος : Τον Jose Enrique δεν τον υπολογίζεις; Εμένα μου φαίνεται αρκετά σταθερός παίχτης.

04:03
Πολύ καλός για δεύτερος, μέτριος για βασικός. Έχει θέματα, ειδικά αμυντικά.
04:03

juve13 : δε πιστευα ποτε πως ενας προπονητης μπορει να αλλαξει τοσο πολυ μια ομαδα μεχρι που βλεπω τωρα τον Van Ghal....

04:03

Deadman13 : 5 λεπτα για την ανατροπη... Αυτη την ομαδα εφτιαξε ο van gaal..σιγουρα θα ειναι στην τριαδα δεν ξερω για το πρωταθλημα αλλα στη τριαδα θα ειναι.

04:07
63': Τρεις αλλαγές για τη Λίβερπουλ. Τζέραρντ, Λούκας και Λάμπερτ εκτός, Λούκας, Τσαν και Άιμπ εντός.
04:07

SOfian : μαρκοβιτσ καραβασικος πρεπει να παιζει πολυ ταλεντο το παιδι μιλαμε/γιουναιτεντ φετος χαλαροτατα το πρωταθλημα μακαρι να παιζει 3-2-3-2 κατι τετοιο ακουσα καλο

04:07
Ο Φαν Χάαλ πάντως είπε ότι θα ξεκινήσει με 4-3-3 τη σεζόν.
04:07

christos16 : χρειαζεται οποσδηποτε εναν αμυντινκο η γιουναιτεντ

04:08
Συμφωνούμε.
04:09
Περίεργη φάση με τον Ρούνεϊ να σκοράρει αλλά το γκολ σωστά να μην μετράει.
04:09
frankcastle : kalhspera.. :) pistevw oti i united xreiazetai kapoies pros8ikes mesoamuntika, mesoepi8etika einai akrws epikinduni.. eidika me ton tropo pou allazoun ti mpala.
04:10
Ναι. Σίγουρα θέλει στόπερ και έναν μέσο ακόμα. Ειδικά από τη στιγμή που ο Κάρικ δεν θα είναι στην αρχή.
04:10
The Wise Guy : Ο Mangala γιατί δεν ανακοινώνεται από την Σιτυ; Από τις 13 Ιουλίου υποτίθεται ότι πέρασε ιατρικά.
04:10
Γιατί η μεταγραφή έχει κολλήσει κάπου. Ίσως υπάρχει πρόβλημα και με το FFP...
04:10

juve13 : Το μονο που λειπει στην united ο vidal .. ενας μεσος να κοβει και να μεταφερει παιχνιδι απο την αμυνα στην επιθεση.

04:11

Deadman13 : Μετρα το ριτο γκολ. ηταν πανω στο δοκαρι και λιγο πιο πισω αλλα ηταν στη γραμμη αν το δειτε πιστευω.

04:11
Η μπάλα χτυπάει πίσω από το οριζόντιο δοκάρι, επομένως, έχει βγει.
04:13
69': Δύο αλλαγές για τη Γιουνάιτεντ. Καγκάουα και Νανί μέσα, Μάτα και Ερνάντες έξω.
04:13

aris_rom : Ένας Modric της λείπει. Παιχτούρα.

04:15
Κακή η Λίβερπουλ στο δεύτερο ημίχρονο.
04:15

The Wise Guy : H United πρωτάθλημα δεν παίρνει εδώ είμαστε (κ στο twitter :P) κ θα το δείτε. Θα πάει καλά γτ δν έχει Ευρώπη, αλλά αν δεν κάνει άλλη μια τουλάχιστον μεταγραφη..

04:15

christos15 : και με την ευκαιρια ο kakawa πρεπει να ειναι βασικος..ξερει πολυ μπαλα..

04:16
Δεν είναι εύκολο να χωρέσει από τη στιγμή που υπάρχει και ο Μάτα.
04:16

frankcastle : Μια πολύ καλή προσθήκη θα ήταν ο Μεξικανός Γκουαρντάδο..

04:16

NikiVolou1924 : me Vidal kai vermaelen xtupaei prwta8lhma h united ???

04:17
Ο Βερμάλεν είναι σε κάκιστη κατάσταση τα τελευταία δύο χρόνια. Με Βιντάλ και καλό στόπερ και δεδομένου ότι δεν έχει Ευρώπη μπορεί να κάνει ό,τι η Λίβερπουλ πέρυσι.
04:17

frankcastle : Κάτι τέτοια ημίχρονα "πλήρωσε" και έχασε το πρωτάθλημα..

04:18
74': Μπήκε και ο Τουρέ αντί του Σακό.
04:18

The Wise Guy : Ο Van Gaal πως θα χωρεσει στο 4-3-3 τους 5 καλυτερους του παιχτες; (Rooney, Van Persie, Mata, Fellaini, Kagawa)

04:19
Ο Φελαϊνί μάλλον θα φύγει. Από τους υπόλοιπους λογικά ο Καγκάουα θα μείνει εκτός.
04:19

christos16 : για εμενα αξιζει πιο πολυ!!!

04:19

fanos1 : pou pas me smalling kai evans ??? prepi na feroume allous

04:19

tasos : τι μόντριτς και βιντάλ; παίκτη να παίζει μπροστά από την άμυνα θέλει. holding midfielder. ήρθε ο ερέρα ως δημιουργικός για πιο ψηλά, να παίζει πάνω κάτω

04:20
Συμφωνώ μαζί σου 100% ότι θέλει αμυντικό μέσο. Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Αλλά αν μπορείς να πάρεις τον Βιντάλ δεν λες όχι. Η τριάδα αμυντικός μέσος + Ερέρα + Βιντάλ θα ήταν εξαιρετική. Τουλάχιστον για μένα που δεν πιστεύω στον Κάρικ.
04:22
77': Ο Πέτερσον αντί του Κοουτίνιο και αμέσως μετά ο Λίνγκαρντ αντί του Ερέρα.
04:24

NikiVolou1924 : Di Maria μπορεί να ερθει στη United και αν ναι ποιος μενει απ'εξω ???

04:24
Πάει Παρί.
04:27

tasos : εντάξει προφανώς ο βιντάλ είναι εξαιρετικός και θα της έδινε το παραπάνω, αλλά θα έχει θέμα γιατί θα παίζει με δύο χαφ που δεν κρατάνε τη θέση τους. όπως η σιτι

04:27
Με τριάδα θα παίζεις.
04:27

Γιαννης : juve13, ο Moyes αλλαξε πολυ την Μαντσεστερ και απλα ο VG την επανεφερε εκει που ηταν προ Moyes

04:28
frankcastle : Το μόνο θέμα με τον Vidal,πιστευω, ειναι πως η διοικηση της Γιουβεντους ειναι καπως διστακτικη μετα τον αναβρασμο των οπαδων της με την προσληψη του Αλεγκρι.
04:28
Κανονικά αν θες να είσαι μεγάλη ομάδα και να λες πως θα κάνεις το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη δεν γίνεται να τον πουλήσεις.
04:28

sakis : na xtipisei ton kedira twra pou einai sto sfyri..allon tetoias klasis den nomizw na vrei stin agora diathesimo

04:28
Δεν έχω την καλύτερη άποψη. Τον θεωρώ λίγο υπερτιμημένο. Γενικά δεν μου αρέσουν οι αργοί μέσοι.
04:29
aek1924 : o νανι πιστευω αν παρει παιχνιδια στα ποδια του θα κανει την διαφορα
04:29
Νομίζω ότι είναι θέμα νοοτροπίας. Ο Νανί φαίνεται να το έχει παρατήσει τα τελευταία δύο χρόνια.
04:29
86': Κίτρινη στον Ρούνεϊ
04:32
89': Με εντυπωσιακό σουτ ο Λίνγκαρντ κάνει το 3-1.
04:33
NikiVolou1924 : Ήρθε η ωρα του Wayne για το κατι παραπάνω λόγο Van Gaal ??
04:33
Δεν ξέρω, γιατί ο Φαν Χάαλ πιστεύει πάρα πολύ τον Φαν Πέρσι. Θα κάνει καλό αυτό στον Ρούνεϊ;
04:34

Avavalis : με μια τριάδα μεταγραφων Ινιγο μαρτινεθ,βιδαλ και λαρς μπεντερ χτυπαει ανετα τριάδα. Γιατι με το υπάρχον ρόστερ σε βάθος χρονιάς δε τη βγάζει από μεση και πισω

04:34

frankcastle : Εκτος απο αυτο ο Κεντιρα ειναι και επιρρεπης στους τραυματισμους! Μια καλη λυση θα ηταν ο Κρος και ο Ρακιτιτς αλλα οι σπανιολοι κινηθηκαν αστραπιαια!

04:35

tasos : 3-5-2 θα παίζει. ο ολλανδός έχει πει ότι δεν του κάνουν οι πλάγιοι επιθετικοί που έχει. και πρέπει να χωρέσει ματα, φαν πέρσι και ρούνει.

04:35

aek1924 : εμενα να σου πω την αληθεια παντα μου αρεσε και περσυ δεν επεξε σχεδον καθολου φετος ισως να ειναι η χρονια του γιατι πλεον η united εχει φτιαξει καλο συνολο

04:35

tasos : 3-4-1-2 δηλαδή. δύο χαφ και δεκάρι, ο τρίτος μέσος ψηλά δηλαδή. σαν την ολλανδία.

04:35

juve13 : αν θες να λεγεσε μεγαλη ομαδα δεν προσλαμβανεις τον αλεγκρι

04:35

frankcastle : Ο Φαν Χααλ σιγουρα ομως θα ξερει να διατηρησει τις ισορροπιες αναμεσα σε τετοιους ποδοσφαιριστες..

04:35

kami13 : Ο Ρουνει εχει χασει αρκετα κιλα και δειχνει σε καλη κατασταση

04:36
Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, το πήρε η Γιουνάιτεντ.
04:36

Glory_Glory : Μήπως ήρθε η ώρα να πιστέψει κάποιος τον Lingard? Όσες φορές έχει παίξει το παιδί βγάζει μάτια...ποιος Cleverley?

04:37
Δεν είναι τόσο κακός ο Κλέβερλι.
04:37

frankcastle : juve13, να αγιασει το στομα σου ρε φιλε! χαχαχα .. οχι αλεγκρι!

04:37

δημητρης : Ο ντε χεα πρεπει να παρει ποδι απο την γιουναιτεντ..

04:37
Από τους καλύτερους παίκτες της πέρυσι, αρκετά βελτιωμένος.
04:37
NikiVolou1924 : Τοσο μεγάλος προπονητής θα κάνει διαχωρισμούς ?? Η προετοιμασία παει καλα και ολοι φαίνονται ΟΜΑΔΑ οχι σαν πέρυσι!!! Αυτος ειναι ο ηγετης και θα εχει τον λογο !
04:38
Θα φανεί...
04:44

juve13 : ρωτα εμενα που ειμαι juve απο 4 χρονων πως ενιωσα οταν ανακοινωθηκε ο αλεγκρι :P

04:45
Ευχαριστούμε πολύ που μείνατε μαζί μας, καλό βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK