Εκπλήξεις από τον Ντελ Μπόσκε στις κλήσεις του

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε έκανε γνωστή την αποστολή της εθνικής Ισπανίας για τα παιχνίδια με την Κόστα Ρίκα (φιλικό) και την Λευκορωσία για τα προκριματικά του Euro 2016 της Γαλλίας, επιφυλάσσοντας αρκετές εκπλήξεις. Διαβάστε παρακάτω τις επιλογές του Ισπανού τεχνικού.

Εκπλήξεις από τον Ντελ Μπόσκε στις κλήσεις του

Οι "Φούρια Ρόχα" θα δώσουν πρώτα ένα δυνατό φιλικό τεστ με την Κόστα Ρίκα (11/6), προτού αναμετρηθούν με την Λευκορωσία (14/5) στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου των προκριματικών του Euro 2016 που θα διεξαχθεί στην Γαλλία.

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δεν δίστασε να αφήσει έξω "δυνατά" ονόματα, όπως του Χουάν Μάτα και του Άντερ Ερέρα της Γιουνάιτεντ, αλλά και του Ντιέγκο Κόστα από την Τσέλσι.

Αίσθηση επίσης προκάλεσε και η μη κλήση του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος παρότι επέστρεψε δυνατός από τον τραυματισμό του -κερδίζοντας θέση βασικού στην ενδεκάδα της Μπάγερν- δεν φαίνεται να έπεισε τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Αντιθέτως, από τα ονόματα που επέλεξε ο Ντελ Μπόσκε και αποτελούν έκπληξη, ξεχωρίζει εκείνο του Αλέις Βιδάλ. Ο Ισπανός μπακ-χαφ στο πικ μιας ονειρικής καριέρας, η οποία περιελάμβανε και πέρασμα στη χώρα μας και τον Πανθρακικό, κέρδισε την πρώτη του κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Αναλυτικά η αποστολή: Κασίγιας, Ντε Χέα, Ρίκο, Χουανφράν, Καρβαχάλ, Μπαρτρά, Σέρχιο Ράμος, Γιόρντι Άλμπα, Μπερνάτ, Μπούσκετς, Χοσέ, Κόκε, Νολίτο, Καθόρλα, Ινιέστα, Φάμπρεγκας, Ίσκο, Βιδάλ, Σίλβα, Μοράτα, Αλκαθέρ, Βιτόλο, Πέδρο, Πικέ

Εκπλήξεις από τον Ντελ Μπόσκε στις κλήσεις του

News 24/7

24MEDIA NETWORK