Τέλος ο Στίματς από την Κροατία

Η ομοσπονδία της Κροατίας έκανε δεκτή την παραίτηση του Ιγκόρ Στίματς μετά την ήττα της ομάδας από την Σκωτία με 2-0 και ο Νίκο Κόβατς θα κάτσει στον πάγκο στην διαδικασία των μπαράζ.

Τέλος ο Στίματς από την Κροατία

Οι Κροάτες έχασαν το βράδυ της Τρίτης με 2-0 στη Γλασκώβη και θα αγωνιστούν στη διαδικασία των μπαράζ ως ισχυροί. Το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας τον τελευταίο καιρό οδήγησαν τον προπονητή, Ιγκόρ Στίματς στην απόφαση να υποβάλλει την παραίτησή του στην ομοσπονδία της Κροατίας.

"Ήταν μια πολύ κακή εμφάνιση. Αποφάσισα να φύγω λόγω των τελευταίων εμφανίσεων της ομάδας. Θέλω να δώσω στους υπεύθυνους τη δυνατότητα να αλλάξουν αυτή την κατάσταση", είχε δηλώσει μετά το παιχνίδι με τη Σκωτία ο Στίματς.

Η ομοσπονδία με τη σειρά της, έπειτα από μια δίωρη σύσκεψη έκανε δεκτή την παραίτηση του 46χρονου τεχνικού, με τον πρόεδρο, Νταβόρ Σούκερ να ανακοινώνει την εν λόγω απόφαση.

Επιπλέον, ο Σούκερ έκανε γνωστό πως ο Νίκο Κόβατς θα είναι εκείνος που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας στη διαδικασία των μπαράζ και ξεκαθάρισε πως ανεξαρτήτως πρόκρισης θα προσληφθεί μόνιμος τεχνικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK