Του έκαναν 400 retweets και μπούκαρε στο γήπεδο!

Η Αγγλία πέτυχε τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος του αγώνα με την Μάλτα για τα προκριματικά του Μουντιάλ όμως την παράσταση δεν την έκλεψε παίκτης της αλλά ένας τολμηρός οπαδός!

Του έκαναν 400 retweets και μπούκαρε στο γήπεδο!

Αυτό θα πει... θράσος και άγνοια κινδύνου! Η εικόνα της Αγγλίας μέχρι εκείνη την ώρα δεν του άρεσε και πολύ (παρότι ο Χάρι Κέιν είχε ανοίξει το δρόμο προς τη νίκη) και έτσι ο νεαρός Τζέικ Πίτσλεϊ αποφάσισε να δώσει χρώμα στη βραδιά του με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

"Με 400 retweet θα μπω στο γήπεδο", ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter ο νεαρός φαν των "τριών λιονταριών", με το νούμερο αυτό να έρχεται μέσα σε λίγα λεπτά και εκείνον να τιμάει το λόγο του χωρίς ενδοιασμούς.

Στο 69ο λεπτό του αγώνα εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, με το σκηνικό να καταγράφεται Live μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, και να καταφέρνει μάλιστα να αγκαλιάσει τον Μάρκους Ράσφορντ λίγο πριν ακινητοποιηθεί από τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα, πέρα από την διαδικτυακή δημοτικότητά του που εκτοξεύτηκε στα ύψη; Να περάσει ένα βράδυ στη φυλακή, να του επιβληθεί πρόστιμο 200 ευρώ και να του απαγορευτεί η είσοδος στην Μάλτα για έναν χρόνο, όμως ο ίδιος δεν πτοήθηκε γράφοντας στο Twitter του πως "άξιζε τον κόπο".

Δεν ξέρουμε πάντως αν θα εξακολουθεί να έχει την ίδια άποψη σε περίπτωση που η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφασίσει να τον αποκλείσει διά παντός από τα αγγλικά γήπεδα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK