Έξω ο Νασρί από την 23αδα του Ντεσάμπ

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ανακοίνωσε την 23άδα του για το Μουντιάλ, τονίζοντας κατά την παρουσίαση των εκλεκτών του πως επέλεξε την καλύτερη ομάδα και όχι τους καλύτερους παίκτες. Εκτός των επιλογών ο Νασρί!

Έξω ο Νασρί από την 23αδα του Ντεσάμπ

Όπως ήταν -μάλλον- αναμενόμενο, στη λίστα του Ντεσάμπ δεν βρίσκεται το όνομα του Νασρί, ο οποίος φαίνεται πως "πληρώνει" ακόμη τα καμώματά του το 2012, όταν μετά το τέλος του Euro είχε επιτεθεί σε δημοσιογράφους. Υπενθυμίζεται ότι το 2010 στη Νότιο Αφρική ο Νασρί είχε μείνει και πάλι εκτός, πληρώνοντας τότε τα λάθη της συμπεριφοράς του το 2008 στο Euro της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Ντεσάμπ:

Τερματοφύλακες: Γιορίς (Τότεναμ), Μανταντά (Μαρσέιγ), Λαντρό (Μπαστιά).

Αμυντικοί: Ντεμπουσί (Νιούκαστλ), Σανιά (Άρσεναλ), Κοσιελνί (Άρσεναλ), Σακό (Λίβερπουλ), Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης), Μανγκαλά (Πόρτο), Ντινιέ (Παρί), Εβρά (Μάντσεστερ Γ).

Μέσοι: Καμπάιγ (Παρί), Γκρενιέ (Λιόν), Ματουιντί (Παρί), Μαβουμπά (Λιλ), Πογκμπά (Γιουβέντους), Σισοκό (Νιούκαστλ), Βαλμπουενά (Μαρσέιγ).

Επιθετικοί: Μπενζεμά (Ρεάλ), Ζιρού (Άρσεναλ), Γκριζμάν (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Ριμπερί (Μπάγερν), Ρεμί (Νιούκαστλ).

H 7άδα των παικτών που θα βρίσκονται εν αναμονή για οποιοδήποτε απρόοπτο, είναι οι: Καμπελά (Μονπελιέ), Γκοναλόν (Λιόν), Λακαζέτ (Λιόν), Περέν (Σεντ Ετιέν), Ρουφιέ (Σεντ Ετιέν), Σναϊτερλίν (Σαουθάμπτον), Τρεμουλινά (Σεντ Ετιέν)

Αξίζει να σημειωθεί ότι συγκριτικά με το Euro 2012, μόνο 11 παίκτες που αγωνίστηκαν στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, βρίσκονται στις επιλογές του Γάλλου εκλέκτορα. Πρόκειται για τους Γιορίς, Μανταντά, Ντεμπουσί, Εβρά, Κοσιελνί, Καμπάιγ, Βαλμπουενά, Ματουιντί, Ζιρού, Ριμπερί και Μπενζεμά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK