Ρεμί αντί Ζινιάκ στην αποστολή της Γαλλίας

Ο Λοΐκ Ρεμί κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Αντρέ Πιερ Ζινιάκ στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για τις αναμετρήσεις με Αυστραλία και Φινλανδία τον Οκτώβριο.

Ρεμί αντί Ζινιάκ στην αποστολή της Γαλλίας

Ο επιθετικός της Νιούκαστλ, με 3 γκολ στις τελευταίες 10 ημέρες, προτιμήθηκε από τους επίσης φορμαρισμένους Κέβιν Γκαμεϊρό της Σεβίλλης και Εμανουέλ Ριβιέρ της Μονακό για την εμπροσθοφυλακή των "τρικολόρ".

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ άφησε εκτός και τον Αντέλ Ρεμί μετά από το... πάγωμά του στη Βαλένθια λόγω της διαμάχης που έχει ξεσπάσει, καθώς και τους Ζερεμί Ματιέ, Ελιακίμ Μανγκαλά, Ζοφρί Κοντογκμπιά και Ζοσουά Γκιλαβογκί λόγω φόρμας ή μικρού χρόνου συμμετοχής. Στις επιλογές του, πάντως, δεν βρίσκεται ούτε ο Ματιέ Φλαμινί που έχει αρχίσει εκπληκτικά τη σεζόν με την Άρσεναλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γάλλοι αγωνίζονται πρώτα με τους Αυστραλούς σε φιλική αναμέτρηση την οποία θα λάβουν υπόψη πολύ σοβαρά, αφού υπολογίζεται στην κατάταξη της FIFA η οποία θα παίξει ρόλο στο πλασάρισμά τους σε δυνατούς ή αδυνάτους στα μπαράζ του Νοεμβρίου, όπου θα καταλήξουν κατά πάσα πιθανότητα.

Η αποστολή της Γαλλίας

Τερματοφύλακες

Μικαέλ Λαντρό (Μπαστιά), Ουγκό Λορίς (Τότεναμ), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ)

Αμυντικοί

Ερίκ Αμπιντάλ (Μονακό), Γκαέλ Κλισί (Μάντσεστερ Σίτι), Ματιέ Ντεμπισί (Νιούκαστλ), Πατρίς Εβρά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λοράν Κοσιελνί (Άρσεναλ), Μπακαρί Σανιά (Άρσεναλ), Μαμαντού Σακό (Λίβερπουλ), Ραφαέλ Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης)

Μέσοι

Μπλεζ Ματουιντί (Παρί Σεν Ζερμέν), Πολ Πογκμπά (Γιουβέντους), Μουσά Σισοκό (Νιούκαστλ), Κλεμάν Γκρενιέ (Λιόν), Σαμίρ Νασρί (Μάντσεστερ Σίτι), Γιοάν Καμπάιγ (Νιούκαστλ), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου), Ματιέ Βαλμπιενά (Μαρσέιγ)

Επιθετικοί

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Ολιβιέ Ζιρού (Άρσεναλ), Ντιμιτρί Παγέ (Μαρσέιγ), Λοΐκ Ρεμί (Νιούκαστλ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK