Συγχωροχάρτι σε Εβρά

Δεν επιβλήθηκαν κυρώσεις στον Πατρίς Εβρά για την πρόσφατη επίθεση που είχε εξαπολύσει εις βάρος στελεχών της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και τρίτων, κυρίως δημοσιογράφων.

Συγχωροχάρτι σε Εβρά

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις 52 διεθνείς συμμετοχές, είχε κληθεί σε απολογία για τα όσα είχε δηλώσει on camera και στο έγγραφο που απέστειλε προσπάθησε εν πολλοίς να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το σάλο που προκάλεσε εκείνη η τηλεοπτική συνέντευξή του. Υποστήριξε ότι η αγάπη του και η δέσμευσή του για την μπλε φανέλα δεν αμφισβητείται, συμπληρώνοντας ότι δεν έχει στόχο να παρεμβαίνει στο εσωτερικό της ομοσπονδίας.

Επεσήμανε ακολούθως -στη γραπτή απολογία του- ότι αν και τα γεγονότα που περιέγραψε ήταν αληθινά χρησιμοποίησε κάποιες λέξεις που θα μπορούσε να είχε ομολογουμένως αποφύγει.

Λαμβάνοντας υπ' όψιν τα παραπάνω, τη μεταμέλεια δηλαδή του Εβρά, ο πρόεδρος Νοέλ Λε Γκραέ, αποφάσισε να μην τον τιμωρήσει. Είχε φυσικά και τη σύμφωνη γνώμη του ομοσπονδιακού Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος τον χρειάζεται για τα παιχνίδια με την Ουκρανία που θα κρίνουν τη συμμετοχή των "τρικολόρ" στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK