Οι ξεκαρδιστικές εικόνες από το "πέσιμο" του Σαμπέγια (PHOTOS)

Πέρα από το γκολ του Ιγκουαΐν στο ματς της Αργεντινής με το Βέλγιο, υπήρξε κι άλλη μια στιγμή που έκλεψε την παράσταση. Ο λόγος για την παρ' ολίγο τούμπα του κόουτς της "αλμπισελέστε" Αλεχάντρο Σαμπέγια, ο οποίος έδωσε βέβαια αφορμή για πειράγματα στο twitter.

Οι ξεκαρδιστικές εικόνες από το "πέσιμο" του Σαμπέγια (PHOTOS)

Η Αργεντινή κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Βελγίου, ωστόσο πέρα από το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, υπήρξε κι άλλη μια στιγμή, η οποία δεν ξεχνιέται εύκολα. Περίπου στο 60ο λεπτό ο Ιγκουαΐν έχασε μια απίστευτη ευκαιρία να "τελειώσει" το ματς για τους Αργεντινούς, όμως έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η αντίδραση του κόουτς της "αλμπισελέστε" σε αυτή την ευκαιρία, ήταν μοναδική! Ο Σαμπέγια έγειρε προς τα πίσω μέσα σε απόγνωση για το χαμένο γκολ, ωστόσο.... το έκανε λίγο παραπάνω απ' ότι θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να τον σώζει τον τεχνικό επιτελείο λίγο πριν βρεθεί στο χορτάρι!

Όπως ήταν φυσικό μια τέτοια στιγμή δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τον κόσμο του twitter, ο οποίος μας χάρισε αρκετό γέλιο. Απολαύστε τις πιο ξεκαρδιστικές εικόνες:

Διαβάστε ακόμη:

Αργεντινή - Βέλγιο 1-0 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK