Όλο το γήπεδο θα ντυθεί "Νεϊμάρ" (PHOTOS)

Μπορεί o Νεϊμάρ, να μην έχει τη δυνατότητα λόγω τραυματισμού να αγωνιστεί στο ματς των ημιτελικών ενάντια στη Γερμανία, ωστόσο οι Βραζιλιάνοι ετοιμάζουν κάτι εντυπωσιακό για να τον στηρίξουν το αστέρι της "σελεσάο". Όλο το γήπεδο θα είναι ντυμένο... "Νεϊμάρ"!

Όλο το γήπεδο θα ντυθεί "Νεϊμάρ" (PHOTOS)

Είναι γνωστό πως η τρέλα των Βραζιλιάνων για τον Νεϊμάρ είναι μεγάλη. Με το άκουσμα της είδησης του τραυματισμού του αστεριού της "σελεσάο" χιλιάδες κόσμου βρέθηκε στο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε ο παίκτης, ενώ άλλοι ξέσπασαν σε κλάματα.

Ο νεαρός επιθετικός είχε σηκώσει στις πλάτες του μια ολόκληρη χώρα με το όνειρο της κατάκτησης του 6ο Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στον ημιτελικό της Τρίτης (8/7) κόντρα στη Γερμανία όμως, δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί.

Στο γήπεδο, πάντως, όχι απλά θα τον δούμε, αλλά θα υπάρχει και παντού! Πιο συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι της "σελεσάο" θα έχουν μαζί τους χιλιάδες μάσκες με το πρόσωπο του Νεϊμάρ, για να συμπαρασταθούν στον ήρωά τους.

Οι κερκίδες θα πλημμυρίσουν από την εικόνα του Βραζιλιάνου, ενώ ήδη έχει δημιουργηθεί hashtag στο twitter με τη φράση #SomosTodosNeymar ( "Είμαστε όλοι Νεϊμάρ").

Όλο το γήπεδο θα ντυθεί "Νεϊμάρ" (PHOTOS)

Οι φίλαθλοι μπορούν να εκτυπώσουν online τη μάσκα με το πρόσωπο του Νεϊμάρ και ήδη οι πρώτες φωτογραφίες έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στα social media:

Διαβάστε ακόμη:

Σοκ στη Βραζιλία! Τέλος ο Νεϊμάρ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK