Από προπονητής... οργανωτής της εξέδρας ο Σαουθγκέιτ!

Η Αγγλία μόλις είχε πάρει το εισιτήριο για τις 4 κορυφαίες ομάδες του Μουντιάλ και ο Σαουθγκέιτ βρήκε έναν ακόμα τρόπο για να "απογειώσει" τους φανς των "λιονταριών" στις εξέδρες. Δείτε το χαρακτηριστικό VIDEO!

Από προπονητής... οργανωτής της εξέδρας ο Σαουθγκέιτ!

Στυλιστικά δίνει... ρέστα με το γιλέκο που έχει επιλέξει να φοράει στους αγώνες της εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας όμως ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ δεν είναι μόνο αυτό.

Τα αποτελέσματα άλλωστε στο χορτάρι αλλά και η συνολική εικόνα των "λιονταριών" το αποδεικνύουν, με την ομάδα να έχει απαλλαχτεί από τα βαρίδια και τα "πρέπει" του παρελθόντος και να εμφανίζει μία εικόνα ενός νέου, φρέσκου και απελευθερωμένου συνόλου που παίζει με σχέδιο και απολαμβάνει το κάθε ματς.

Δεν είναι όμως μόνοι οι 23 διεθνείς που βρίσκονται στην αποστολή που το απολαμβάνουν αλλά και ο ίδιος ο προπονητής και αυτό φάνηκε και από ένα video που έκανε το γύρο του κόσμου μέσω των social media στο φινάλε του αγώνα με την Σουηδία.

Σε αυτό βλέπουμε τον Σαουγκέιτ να κατευθύνεται προς το κομμάτι της εξέδρας που είχαν καταλάβει οι Άγγλοι φανς και όχι μόνο να τους χειροκροτεί αλλά να κάνει πως διευθύνει... ορχήστρα με χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών του, προτρέποντάς τους να τραγουδήσουν συνθήματα για την ομάδα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο άλλοτε άσος των Κρίσταλ Πάλας, Άστον Βίλα και Μίντλεσμπρο, κέρδισε και άλλους πόντους εκτίμησης από το αγγλικό κοινό αφού αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου τι ήταν αυτό που είπε στους παίκτες του για να τους δώσει κίνητρα για επιτυχία στο τουρνουά.

"Πριν από 18 μήνες είπα στους παίκτες πως αν πετύχουν με την Αγγλία αυτό θα είναι καλύτερο και από το να πετύχουν με τους συλλόγους τους. Νομίζω ότι το κράτησαν αυτό που τους είπα", δήλωσε μεταξύ άλλων.

Από προπονητής... οργανωτής της εξέδρας ο Σαουθγκέιτ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK