Aτάκα-μαχαιριά για Μέσι από σύντροφο παίκτη της Λίβερπουλ!

Την ώρα που στις εξέδρες του γηπέδου του Καζάν υπέφεραν μαζί με τον Λιονέλ Μέσι τα αγαπημένα του πρόσωπα, μία "επώνυμη" Βραζιλιάνα βρήκε την ευκαιρία να τον λοιδωρήσει με... στιλ (PHOTO)!

Argentina's Lionel Messi stands on the pitch during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Argentina's Lionel Messi stands on the pitch during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Δράμα σε κοινή θέα... Η Αργεντινή αποχαιρέτησε το Μουντιάλ από τη φάση των "16" χάνοντας 4-3 από την Γαλλία και ο Λιονέλ Μέσι έμοιαζε ανήμπορος να την βοηθήσει στο χορτάρι, γεγονός που έκανε τα αγαπημένα του πρόσωπα να υποφέρουν μαζί του.

Ο λόγος για τη σύντροφό του και μητέρα των τριών παιδιών του, Αντονέλα Ροκούτσο, τον γιο του Τιάγκο και την μητέρα του "Pulga" Σέλια Κουτσιτίνι, που ήταν στις εξέδρες του γηπέδου στο Καζάν και παρακολουθούσαν διά ζώσης το δράμα της "αλμπισελέστε", την ώρα που κάποιοι άλλοι πανηγύριζαν.

Δεν ήταν όμως μόνο Γάλλοι αυτοί που πήραν χαρά για την πρόκριση των "μπλε" στα προημιτελικά αλλά και οι άσπονδοι εχθροί της Αργεντινής, οι Βραζιλιάνοι, με τη σύντροφο του Φαμπίνιο της Λίβερπουλ (μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού από τη Μονακό) να είναι χαρακτηριστική περίπτωση.

Συγκεκριμένα, η Ρεμπέκα Ταβάρες ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με τον τίτλο " Adios Sr Mundial Rusia 2018" ("Αντίο κύριε Παγκόσμιο Κύπελλο Ρωσία 2018"): φωτογραφία που δείχνει τον Μέσι να αποσυντίθεται, όπως και οι χαρακτήρες που σκοτώνονται στο φινάλε της κινηματογραφικής ταινίας " Avengers: Infinity War".

Aτάκα-μαχαιριά για Μέσι από σύντροφο παίκτη της Λίβερπουλ!

Ποιο θα είναι το ζευγάρι του τελικού του Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας;

News 24/7

24MEDIA NETWORK