Η κακή φήμη του Νειμάρ έγινε "μόδα" στο Μεξικό

Το τρολάρισμα στον "θεατρίνο" Νειμάρ δεν έχει τέλος. Δείτε τι σκαρφίστηκαν σε φιλικό αγώνα στο Μεξικό ώστε να πικάρουν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ. (VIDEO)

Η κακή φήμη του Νειμάρ έγινε "μόδα" στο Μεξικό
ΑΡ

Όπως στο προ τετραετίας Παγκόσμιο Κύπελλο έτσι και στο φετινό, ολόκληρο το έθνος της Βραζιλίας είχε εναποθέσει τις ελπίδες της για την κατάκτηση του τροπαίου στο μεγάλο αστέρι της εθνικής ομάδας, τον Νειμάρ.

Απ' ότι φαίνεται, όμως, η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν ταιριάζει και τόσο στον 26χρονο άσο.

Στο Μουντιάλ που διεξήχθη στην πατρίδα του, μια... καρατιά στην μέση απ' τον Κολομβιανό Χουάν Καμίλο Ζουνίγκα, που λίγο κόντεψε να του τελειώσει την καριέρα, του... έφραξε τον δρόμο για τα ημιτελικά.

Σε αυτό της Ρωσίας, όλοι συζητάνε για τα λεπτά που έχει μείνει στο χορτάρι, για το αν οι... βουτιές του είναι καλύτερες απ' του Μάικλ Φελπς ή για το αν με τις... υποκριτικές του ικανότητες θα μπορούσε να "χτίσει" καριέρα στο Χόλιγουντ.

Εν ολίγοις, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που ασχολήθηκαν με το ξεχωριστό του ταλέντο να "χαϊδεύει" την μπάλα στο χορτάρι, αφού για τους περισσότερους έγινε αντικείμενο κριτικής και τρολαρίσματος.

Η κακή φήμη του Νειμάρ έγινε "μόδα" στο Μεξικό
ΑΡ

Για να φανταστείτε, στο Μεξικό έχουν καθιερώσει πια το "Neymar challenge" ή με πιο απλά λόγια "καν΄το όπως ο Νειμάρ" και έγινε για πρώτη φορά γνωστό στο ευρύ κοινό στην ανάπαυλα του φιλικού αγώνα της Κλουμπ Τιχουάνα με την Ερεδιάνο, ομάδα απ' τη Κόστα Ρίκα.

Οι διαγωνιζόμενοι ξεκινούσαν απ' το κέντρο του γηπέδου και με βαρελάκια έπρεπε να φτάσουν πρώτοι ως το τέρμα. Άγνωστο, βέβαια, αν ο νικητής κέρδιζε κάποιο έπαθλο.

Εδώ που τα λέμε του την είχαν φυλαγμένη του Νειμάρ, ο οποίος ύστερα απ' τον αποκλεισμό του Μεξικού απ' την Βραζιλία στους "16" είχε δηλώσει για εκείνους ότι "πριν το ματς είχαν βγάλει γλώσσα και τους στείλαμε σπίτια τους".

ΤΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK