Mήπως ο Κουτίνιο είναι ο αρχηγός της Βραζιλίας;

Ο Νεϊμάρ θεωρείται ο ηγέτης εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου για την Βραζιλία όμως μέχρι στιγμής εκείνος που ξελασπώνει την "Σελεσάο" στο Μουντιάλ είναι ο Φιλίπε Κουτίνιο (VIDEOS)!

Brazil's Philippe Coutinho, right, reacts after missing an opportunity to score during the group E match between Brazil and Costa Rica at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
Brazil's Philippe Coutinho, right, reacts after missing an opportunity to score during the group E match between Brazil and Costa Rica at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Τον περίμεναν για αρκετό καιρό να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και όταν τα κατάφερε μόνο... σαμπάνιες δεν άνοιξαν καθώς ο Νεϊμάρ είναι με διαφορά ο ποιοτικότερος Βραζιλιάνος παίκτης τα τελευταία χρόνια.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως άλλος είναι εκείνος που άνοιξε τον δρόμο για την πρόκριση της "Σελεσάο" στην νοκ-άουτ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου: ο Φιλίπε Κουτίνιο.

Στο ματς της πρεμιέρας που η ομάδα του Τίτε έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Ελβετία, ο άσος της Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό φαλτσαριστό μακρινό σουτ ενώ απέναντι στην Κόστα Ρίκα έσπασε το μπλόκο στις... καθυστερήσεις.

Με τις δύο ομάδες να είναι στο 0-0 με τη συμπλήρωση 90 λεπτών και τον κίνδυνο της δεύτερης σερί ισοπαλίας να είναι μεγάλος "έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά" στο 91', αφού τρύπωσε στη μεγάλη περιοχή των Κοσταρικανών και νίκησε τον Κέιλορ Νάβας που έμοιαζε μέχρι τότε ανίκητος.

Το γκολ αυτό ουσιαστικά "καθάρισε" το ματς για τους Βραζιλιάνους που στο υπόλοιπο των καθυστερήσεων απελευθερώθηκαν και τελικά έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Νεϊμάρ να σπρώχνει τη μπάλα στην κενή εστία μετά από γύρισμα του Ντόουγκλας Κόστα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK