Ο αποκλεισμένος Μπενατιά πέταξε το "καρφί" για τον Ρονάλντο

Tο Μαρόκο αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Μουντιάλ και η Πορτογαλία έβαλε πλώρη για τους "16" με ηγέτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παρόλα αυτά ο Μεντχί Μπενατιά δεν δείχνει να εντυπωσιάζεται από τον CR7!

Morocco's Mehdi Benatia gestures during the group B match between Portugal and Morocco at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Morocco's Mehdi Benatia gestures during the group B match between Portugal and Morocco at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Δυνατός αλλά όχι κάτι το... εξαιρετικό. Αυτή είναι η "ακτινογραφία" που έκανε στον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Μεντχί Μπενατιά, με αφορμή τον αγώνα της Πορτογαλίας με το Μαρόκο που βρήκε την μεν Πορτογαλία να επικρατεί με 1-0 και να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στους "16' και το δε Μαρόκο να πηγαίνει... σπίτι του.

Ο σέντερ μπακ της Γιουβέντους αντιμετώπισε τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα και παρότι ήταν ο CR7 που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Σάντος (μοναδικός παίκτης της που έχει σκοράρει σε αυτό το Μουντιάλ, μετράει ήδη 4 γκολ), ο Μαροκινός έδειξε... απαθής!

"Του έκανα μόνο δύο φάουλ που ήταν αλλά η κίτρινη που δέχτηκα ήταν υπερβολική. Όλοι ξέρουμε πως είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο αλλά του αρέσει να διαμαρτύρεται και να βάζει πίεση στον διαιτητή", τόνισε αρχικά ο Μπενατιά σε συνέντευξή του στην "Gazzetta dello Sport" και πρόσθεσε:

Portugal's Cristiano Ronaldo, left, is challenged by Morocco's Mehdi Benatia during the group B match between Portugal and Morocco at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Portugal's Cristiano Ronaldo, left, is challenged by Morocco's Mehdi Benatia during the group B match between Portugal and Morocco at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

"Ζήτησα σεβασμό και για την ομάδα μου, υπήρχαν φάουλ που δεν δόθηκαν σε εμάς και πέναλτι που δεν σφυρίχτηκαν υπέρ μας. Εάν ήμουν άτυχος κόντρα στον Κριστιάνο Ρονάλντο;

Χρειάζεται μόνο λίγες ευκαιρίες για να σκοράρει. Αν παρακολουθήσουμε όλο το ματς, θα δούμε πως δεν έκανε πολλά πράγματα. Είναι καλός παίκτης αλλά δεν μας έφερνε σε δύσκολη θέση κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα.

Του αρέσει μόνο να σκοράρει, ειδικά μάλιστα αν σπρώξει τον παίκτη μας στο πρώτο δοκάρι".

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK