Ούτε τα 18 γκολ στη Serie A έσωσαν τον Ικάρντι από την... εξορία!

Ο Μάουρο Ικάρντι είναι δεύτερος σκόρερ στη φετινή Serie A όμως δεν θα είναι στην αποστολή της Αργεντινής για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο λόγος είναι ποδοσφαιρικός κατά το... ήμισυ!

Inter Milan's Mauro Icardi scores his side's opening goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi scores his side's opening goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Άσχημα είναι τα νέα που φτάνουν στον Μάουρο Ικάρντι από την Αργεντινή, με τον καπιτάνο της Ίντερ να πληροφορείται πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει πάρει την απόφαση να τον αφήσει έξω από τη λίστα των παικτών που θα πάρει μαζί του στη Ρωσία για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ναι μεν με την Ίντερ είναι άκρως εντυπωσιακός και αυτό το αποδεικνύουν τα 18 γκολ που έχει ως τώρα (εδώ και 20 ημέρες μάλιστα είναι τραυματίας και μένει εκτός δράσης), ωστόσο το παράπονο του Χορχέ Σαμπαόλι είναι πως δεν του έδειξε ίδια εικόνα και στα ματς που φόρεσε τη φανέλα της αλμπισελέστε.

Ούτε τα 18 γκολ στη Serie A έσωσαν τον Ικάρντι από την... εξορία!

Αυτό έγινε στα πρόσφατα κρίσιμα παιχνίδια των προκριματικών κόντρα σε Ουρουγουάη και Βενεζουέλα, με τον Ικάρντι να αγωνίζεται βασικός στο πρώτο και να μπαίνει αλλαγή στα 15 τελευταία λεπτά στο δεύτερο χωρίς να βρίσκει δίχτυα σε αμφότερα τα ματς.

Σύμφωνα με τα μίντια από τη "χώρα του τάνγκο", δεν είναι μόνο όμως το αγωνιστικό κομμάτι που "έκαψε" τον Ικάρντι αφού "πληρώνει" και την άσχημη σχέση που έχει με συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα, οι οποίοι μάλιστα είχαν εκφράσει δυσφορία για την επιστροφή του στη διεθνή δράση μετά την απόλυση του Μπάουσα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK