Ρωσίδα βουλευτίνα προειδοποιεί ενόψει Μουντιάλ: "Μην κάνετε σεξ με ξένους"!

Ένα 24ωρο πριν από την έναρξη του Μουντιάλ μία γυναίκα πολιτικός στην Ρωσία έστειλε μήνυμα σε όλες τις συμπατριώτισσές της να αποφύγουν σεξ με ξένους οπαδούς! Και το δικαιολόγησε...

Ρωσίδα βουλευτίνα προειδοποιεί ενόψει Μουντιάλ: "Μην κάνετε σεξ με ξένους"!

Απομένουν πλέον λιγότερες από 24 ώρες για τη σέντρα στο Μουντιάλ της Ρωσίας και αν ψάχνετε να βρείτε το πρόσωπο που κατάφερε με τις δηλώσεις της να προκαλέσει το μεγαλύτερο ντόρο στην οικοδέσποινα χώρα, αυτή είναι η Ταμάρα Πλετνίοβα.

Πρόκειται για το μέλος του κομουνιστικού κόμματος και πρόεδρο της επιτροπής οικογενειακών υποθέσεων στη Δούμα (κάτω βουλή της Ομοσπονδιακός Συνέλευσης της Ρωσίας), η οποία σε συνέντευξή σε ραδιοφωνικό σταθμό έστειλε μήνυμα στις συμπατριώτισσές της για την αποφυγή του σεξ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Για την ακρίβεια του έρωτα με... ξένους! "Γυναίκες της Ρωσίας, αποφύγετε να έχετε σεξουαλικές επαφές με τους ξένους που θα έρθουν στην Ρωσία. Εάν μία γυναίκα μένει έγγυος θα είναι καλύτερα ο πατέρας να είναι της ίδιας φυλής διαφορετικά είναι χειρότερα τα πράγματα...

Θα πρέπει να γεννάμε τα δικά μας παιδιά. Δεν είμαι εθνικίστρια, το αντίθετο. Ξέρω πως τα παιδιά αυτά υποφέρουν καθώς τα εγκαταλείπουν και είναι αναγκασμένα να ζουν μόνο με τις μητέρες τους", τόνισε η Πλετνίοβα, υπογραμμίζοντας πως στις περιπτώσεις που προκύπτει γάμος, οι Ρωσίδες γυναίκες καταλήγουν να ζουν στο εξωτερικό μαζί με τα παιδιά τους και δεν έχουν ιδέα πώς να επιστρέψουν στην πατρίδα.

Και κατέληξε: "Μετά έρχονται σε μένα στην επιτροπή και κλαίνε ότι τους πήραν το παιδί. Θα προτιμούσα οι άνθρωποι να παντρεύονται λόγω αγάπης στην χώρα μας και οι Ρώσοι και οι Ρωσίδες να χτίζουν εδώ μία ωραία οικογένεια και να μεγαλώνουν εδώ τα παιδιά τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK