Τα 4+1 ταλέντα που μπορούν ν' αλλάξουν το ποδόσφαιρο μέσω Μουντιάλ

Στην εποχή του ίντερνετ και της επιστημονικής προσέγγισης του σκάουτινγκ η μαγεία του ταλέντου που... σκάει απ' τα αυγό του σε μια μεγάλη διοργάνωση δυστυχώς έχει χαθεί. Το Contra.gr βρήκε ωστόσο τις πιο ψάγμενες περιπτώσεις "χαβιαρομένων" παικτών που αναμένεται να μας απασχολήσουν.

Τα 4+1 ταλέντα που μπορούν ν' αλλάξουν το ποδόσφαιρο μέσω Μουντιάλ

Όταν η Μονακό μπαίνει στη διαδικασία να αγοράσει έναν 16χρονο ποδοσφαιριστή έναντι 20.000.000 ευρώ αν μη τι άλλο... ανατριχιάζεις.

Μπαίνεις γρήγορα στο διαδίκτυο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μαθαίνεις μέχρι και τη... διεύθυνση του Βιλέμ Γκεμπέλ στην προκειμένη περίπτωση. Αναμφισβήτητα, η μαγεία της αναμονής να δεις έναν νεαρό μπαλαδόρο εν δράσει σε κάποιο μεγάλο τουρνουά για να κρίνεις τι μπορεί να κάνει έχει χαθεί.

Το Contra.gr.... σπάει τα καλούπια και σας παρουσιάζει πέντε περιπτώσεις παικτών, ταλέντων που στο ευρύ κοινό ακόμη δεν είναι τόσο γνωστά, ούτε οι αγώνες των ομάδων τους προβάλλονται σε όλον τον κόσμο για να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα.

ΑΛΒΑΡΟ ΟΝΤΡΙΟΘΟΛΑ

Στα 22 του χρόνια ο Αλβάρο Οντριοθόλα ανήκει στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Αρκετά δημοσιεύματα τον έχουν μπλέξει με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο οποιοσδήποτε υποψήφιος ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει θα χρειαστεί να καλύψει τη ρήτρα 40.000.000 ευρώ που τον δεσμεύει με την ομάδα του. Το συμβόλαιο του δεξιού μπακ με την ομάδα του εκπνέει το 2022.

ΚΟΝΣΑΛΟ ΚΟΥΕΝΔΕΣ

Η Παρί πρόλαβε και τον αγόρασε 30.000.000 ευρώ από την Μπενφίκα, ωστόσο δεν του έδωσε χρόνο συμμετοχής, παραχωρώντας τον δανεικό στην Βαλένθια. Ο 21χρονος επιθετικός που παίζει και στις τρεις θέσεις την έμπροσθεν γραμμής έβγαλε μάτια εφέτος και ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να έχει έναν άξιο συμπαραστάτη στο πλευρό του στα γήπεδα της Ρωσίας. Η αξία του έχει εκτοξευθεί στα 40.000.000 ευρώ.

ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΠΑΒΟΝ

Ξεχειλίζει από ταλέντο η εθνική Αργεντινής, ίσως υπάρχουν και παίκτες καλύτεροι από τον Κριστιάν Παβόν, αλλά οι ειδικοί επιμένουν πως ο ύψους 1μ67 βρει χρόνο συμμετοχής, τότε αυτός θα είναι που θα ξεχωρίσει.

Το "διαμάντι" της Μπόκα έχει χρηματιστηριακή αξία 20.000.000 ευρώ και τον περασμένο Γενάρη γράφτηκε πως θα είναι ο αντί-Σάντσες όταν ο Χιλιανός αποφάσισε να αφήσει το Λονδίνο για το Μάντσεστερ.

ΧΙΡΒΙΝΓΚ ΛΟΘΑΝΟ

Μεξικανός πελάτης του Μίνο Ραϊόλα έχει ήδη κάνει το ταξίδι στην Ευρώπη για λογαριασμό της PSV. Ο 22χρονος επιθετικός αγωνίζεται στο αριστερό... φτερό της επίθεσης και φέτος σε 34 συμμετοχές βρήκε δίχτυα 19 φορές, ενώ μοίρασε και 11 ασίστ.

Οι Ολλανδοί τον αγόρασαν από την Πατσούκα 8.000.000 ευρώ κι αυτή τη στιγμή εκτιμάται πως κοστίζει πάνω από 25.000.000 ευρώ! Μ' ένα καλό Μουντιάλ, τότε σίγουρα θα γράψουμε πολλές αράδες για το μέλλον του.

ΜΙΛΙΝΚΟΒΙΤΣ ΣΑΒΙΤΣ

Συγκλονιστικός παικταράς ο Σέρβος της Λάτσιο. Στα 23 τον έχουν ήδη... βαφτίσει "νέο Ζιντάν" καθώς κουμαντάρει με μοναδικό τρόπο τη μεσαία γραμμή. Ο Μουρίνιο φημολογείται πως είναι έτοιμος να δώσει 100.000.000 ευρώ για τον πελάτη του Κέζμαν, όμως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν αποκλείεται να μπουν περισσότερα χρήματα στο κυνήγι του παίκτη κι άλλα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Καλό Μουντιάλ, απολαύστε το...

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK