Το απίστευτο γκολ του Νεϊμάρ από το κέντρο του γηπέδου

Η Βραζιλία υποδέχτηκε την Τρίτη (28/3) την Παραγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και ήταν καταιγιστική νικώντας 3-0, με τον Νεϊμάρ να είναι για άλλη μία φορά απολαυστικός και το γκολ του υποψήφιο για Όσκαρ! (VIDEO)

Brazil's Neymar celebrates scoring his side's 2nd goal against Paraguay during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Arena Corinthians Stadium in Sao Paulo, Brazil, Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Nelson Antoine)
Brazil's Neymar celebrates scoring his side's 2nd goal against Paraguay during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Arena Corinthians Stadium in Sao Paulo, Brazil, Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Nelson Antoine) AP

Όταν ο Νεϊμάρ αφηνιάζει καλό θα είναι να μην βρεθείς στο δρόμο του! Ο Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και το αποδεικνύει κάθε στιγμή με τις ενέργειές του. Αυτή τη φορά, "θύμα" του ήταν η Παραγουάη (28/3).

Στο 51', ο άσος της Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρε της "αλμπιρόχα" και γι' αυτό μάλλον... τρελάθηκε! Σε τέτοιο βαθμό που στο 64' της αναμέτρησης, ο σούπερ σταρ πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα πίσω από το κέντρο στην αριστερή πλευρά του γηπέδου. Με μερικές γρήγορες ντρίπλες και ένα άνοιγμα της μπάλας κατάφερε να περάσει τους δύο παίκτες που βρήκε μπροστά του έχοντας έκτοτε άπλετο κενό χώρο! Φτάνοντας στη μικρή περιοχή της Παραγουάης, βρέθηκε αντιμέτωπος με τρεις αμυντικούς, αλλά για την Παραγουάη ήταν πλέον αργά.

Με αριστοτεχνικό τρόπο πέρασε ανάμεσα από τους δύο αμυνόμενους και πλάσαρε υποδειγματικά τον Σϊλβα, "γράφοντας" το 2-0.

Δείτε το "οσκαρικό" γκολ του Νεϊμάρ:

Το γκολ φυσικά θυμίζει λίγο πολύ και το απίστευτο τέρμα που είχε πετύχει ο Γκάρεθ Μπέιλ στον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας του 2014 απέναντι στην Μπαρτσελόνα:

Photo credits: AP Photo/Nelson Antoine

News 24/7

24MEDIA NETWORK