Τον "αόρατο" αντίπαλο που κέρδισε η Κροατία τον υπολόγισε κανείς;

Οι σκληροπυρηνικοί Κροάτες έχουν μετατραπεί σε... Γερμανούς στο φετινό Μουντιάλ, διότι στο τέλος πάντα κερδίζουν. Την Κυριακή έχουν ραντεβού με την ιστορία, καθώς θα συγκρουστούν στον τελικό με τη Γαλλία, έχοντας αποκλείσει Δανία, Ρωσία, Αγγλία κι έναν "αόρατο" αντίπαλο.

Τον "αόρατο" αντίπαλο που κέρδισε η Κροατία τον υπολόγισε κανείς;

Η Γαλλία είναι το φαβορί του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου την ερχόμενη Κυριακή, αλλά αυτή η Κροατία του Ντάλιτς είναι απρόβλεπτη και "τρέχει" μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο...

Πώς άλλωστε έφτασε ως το φινάλε; Δεν παράτησε κανένα παιχνίδι!

Έχοντας αποκλείσε ι Δανία, Ρωσία και Αγγλία, η Κροατία δεν επέστρεψε ποτέ στην... ώρα της στο ξενοδοχείο. Σε όλα τα νοκ-άουτ ματς για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση χρειάστηκε να παιχτεί και παράταση και πέναλτι.

Για βάλτε τα λίγο κάτω: Η παρέα του Μόντριτς έχει παίξει τρεις παρατάσεις και πάει στον τελικό με 90 λεπτά έξτρα σε σύγκριση με τους Γάλλους οι οποίοι εξασφάλιζαν το ένα εισιτήριο μετά το άλλο εντός του προβλεπόμενου χρόνου.

Δυσκολοκατάβλητοι οι Κροάτες και έχουν αποδείξει ότι όταν τους υποτιμάς έχουν τον τρόπο να σε τιμωρήσουν ανεξαρτήτως χρόνου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK