Έκρηξη με τρεις τραυματίες στο γήπεδο του Ισπανία - Λευκορωσία

Μία έκρηξη στη γεννήτρια του "Ιμπεροστάρ" στη Μαγιόρκα που θα φιλοξενήσει το Ισπανία - Λευκορωσία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα σε δύο εργάτες που νοσηλεύονται στην εντατική.

Έκρηξη με τρεις τραυματίες στο γήπεδο του Ισπανία - Λευκορωσία

Ο ένας εκ των άτυχων ανθρώπων που βρέθηκαν κοντά στην έκρηξη, ένας 31χρονος, έχει υποστεί εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 70% του σώματός του και θα μεταφερθεί στη Βαρκελόνη για νοσηλεία. Ο έτερος άτυχος άντρας, ένας 27χρονος, υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο 60% του σώματός του και παραμείνει στην εντατική μονάδα θεραπείας του νοσοκομείου της Μαγιόρκα.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 15:15 της Πέμπτης (10/10), μετά από ηλεκτρολογική βλάβη μιας εκ των τριών κεντρικών γεννητριών του γηπέδου στην πρωτεύουσα των Βαλεαρίδων Νήσων. Το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός τυπικού ελέγχου μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση που πιθανότατα να στείλει και μαθηματικά τη "φούρια ρόχα" στα γήπεδα της Βραζιλίας. Από την έκρηξη τραυματίστηκε και τρίτος εργάτης, αλλά με ελαφρά εγκαύματα και διακομίστηκε κι αυτός αρχικά στο νοσοκομείο "Σον Εσπάθες".

Από το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία διαβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά στο "Ιμπεροστάρ" την προκαθορισμένη ώρα (22:00 ώρα Ισπανίας).

News 24/7

24MEDIA NETWORK