Όσκαρ ατυχίας για Νταβίδ Βίγια!

Ο Νταβίδ Βίγια βγήκε από την... σύνταξη στην εθνική ομάδα της Ισπανίας στα 35 του χρόνια, όμως στάθηκε πολύ άτυχος, γιατί τραυματίστηκε και θα χάσει το ματς όπου ήταν να ξεκινήσει βασικός!

Spain's David Villa replaces teammate Isco, right, during the World Cup Group G qualifying soccer match between Spain and Italy at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Saturday Sept. 2, 2017. (AP Photo/Paul White)
villa Isco AP

Στο 89ο λεπτό του... πάρτι της Ισπανίας κόντρα στην Ιταλία (3-0 το τελικό αποτέλεσμα) ο Ίσκο έδωσε τη θέση του στον μέχρι πρόσφατα... συνταξιούχο Βίγια.

Ο 35χρονος άσος αποθεώθηκε από το κοινό στις κερκίδες, αφού μπορεί να συνεχίζει την καριέρα του στο MLS, όμως εξακολουθεί να... βομβαρδίζει τα αντίπαλα δίχτυα, με αποτέλεσμα να "αναγκάσει" τον Λοπετέγκι να τον ξανακαλέσει!

Οι πληροφορίες έλεγαν πως ο Βίγια θα ξεκινούσε στο βασικό σχήμα κόντρα στο Λιχτενστάιν, όμως η ατυχία του... χτύπησε την πόρτα! Τραυματίστηκε στην προπόνηση και μένει να δούμε αν θα επιστρέψει ξανά τον Οκτώβριο για το ματς με τους Ιταλούς.

AP Photo/Paul White

News 24/7

24MEDIA NETWORK