Τον Μαραντόνα όπως ουδείς θέλει να τον βλέπει...

Η Αργεντινή πήρε την (χιτσκοκική και γκρανκινιολική) πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ, αλλά οι περισσότεροι ασχολήθηκαν δεόντως με τον Ντιεγκίτο, τους πανηγυρισμούς, τους ύπνους, το τρέκλισμα, την ιατρική βοήθεια που χρειάστηκε. Λογικό, αφού η παρουσία του, το μέγεθος που κουβαλά, είναι τόσο μεγάλα που κλέβουν καλώς ή κακώς τα βλέμματα από τους πρωταγωνιστές. (VIDEO)

Τον Μαραντόνα όπως ουδείς θέλει να τον βλέπει...
ΑΡ

Το γκολ του Ρόχο τον έστειλε στα ουράνια. Το πανηγύρισε έξαλλα, έκανε την περιβόητη χειρονομία για την οποία θα συζητάμε καιρό. Δεν έκανε, όμως, μόνο αυτό. Στο 1-0 του Μέσι έδωσε το πρώτο... σόου. Σηκώθηκε όρθιος από τη θέση των επισήμων και κοίταξε προς τον ουρανό.

Λίγο πριν από το ημίχρονο είπε να ρίξει έναν... υπνάκο. Έλα, όμως, που τον "έπιασε" ο τηλεοπτικός φακός. Και ήρθε το 2-1 για να... δέσει το γλυκό και να ολοκληρωθεί η παράσταση μίας καρικατούρας που μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει. Δυστυχώς δεν ήταν μόνο αυτά.

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral το video που δείχνει τον Μαραντόνα να πηγαίνει υποβασταζόμενος στη σουίτα του γηπέδου της Αγ. Πετρούπολης, εμφανώς υπό την επήρεια ουσιών. Δείχνει να μην έχει επαφή με το περιβάλλον, ίσα-ίσα που στέκεται όρθιος.

Σαν να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα. Ακόμα ένα στιγμιότυπο ενός ανθρώπου που ποτέ δεν κατάφερε όχι μόνο να ξεπεράσει αλλά ούτε καν να φτάσει το μέγεθος του ποδοσφαιριστή. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έχει γίνει ο... θεός που δεν θα θέλαμε να πιστεύουμε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK