Το τρελό συμβόλαιο του "άμπαλου" Φορναρόλι στην Αυστραλία

Παίκτης που κόστισε όσο ο Μάρκους Μπεργκ και πέτυχε μόλις δυο γκολ κόντρα στην... Προοδευτική, ΣΩΣΤΑ αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό. Στην Αυστραλία όμως μετρά 48 τέρματα σε δυο σεζόν! Ο Μπρούνο Φορναρόλι τρέλανε την ποδοσφαιρική λογική (VIDEO).

Το τρελό συμβόλαιο του "άμπαλου" Φορναρόλι στην Αυστραλία
fornaroli

Ιούλιος του 2012. Ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμαζόταν να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μαζί το βαρύ φορτίο (αρκετών εκατομμυρίων σε χρέη) που άφησαν οι προηγούμενοι.

Μία από τις πρώτες μεταγραφές των πράσινων εκείνης της εποχής μετά από μία μικρή... μάχη με την ήταν του Μπρούνο Φορναρόλι. Ο Ουρουγουανός επιθετικός "άνηκε" εν μέρει στην Σαμπντόρια ( περίπου το 40%) και το υπόλοιπο ποσοστό σε μάνατζερ και σύλλογο από την πατρίδα του.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα επέμενε για την απόκτηση του και τελικά έγινε το deal μαζί με την βοήθεια του... Βαρέλα. Τη συνέχεια τη γνωρίζετε καλά. Μόλις δυο γκολ σε αγώνα για το κύπελλο με την Προοδευτική και πολλά άσχημα παιχνίδια.

Το "διαζύγιο" αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση, με τον ποδοσφαιριστή να λαμβάνει αποζημίωση 600.000€ σε διάστημα τεσσάρων μηνών, ενώ είχε καρπωθεί και 350.000€ από την πρώτη του σεζόν (είχε υπογράψει τριετές). Δηλαδή λίγο περισσότερα απ' όσα κοστίζει σε μία σεζόν, με το νέο συμβόλαιο, ο Μάρκους Μπεργκ.

ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Μετά την επιστροφή του στην Ναντούμπιο, ο Φορναρόλι βρήκε στέγη στην Αυστραλία και κάπου εκεί άλλαξε η μοίρα του. Ήταν τόσο επιτυχημένη η πρώτη του σεζόν στην A-League, που κέρδισε το δεύτερο μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα, ύψους 1.400.000$!

Με τη φανέλα της Melbourne City ο πρώην πράσινος επιθετικός έχει πετύχει 48 γκολ σε δυο σεζόν και φυσικά έχει πάρει ένα βραβείο MVP όπως και ένα κύπελλο Αυστραλίας.

Πλέον αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος και κάνει προσπάθεια μήπως πάρει μεταγραφή στην Κίνα, φυσικά για αρκετά περισσότερα εκατομμύρια.



News 24/7

24MEDIA NETWORK