Ιδού το ταλέντο που αξίζει 60.000.000 ευρώ χωρίς ούτε ένα ματς στην πρώτη ομάδα!

Ο Ζοάο Φελίξ συνιστά το "next best thing" στην Πορτογαλία καθώς αν και δεν έχει παίξει ούτε ένα ματς στην πρώτη ομάδα, η Μπενφίκα του έβαλε ρήτρα 60 εκ.ευρώ για να... προλάβει τέσσερις μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους!

Ιδού το ταλέντο που αξίζει 60.000.000 ευρώ χωρίς ούτε ένα ματς στην πρώτη ομάδα!

Αν ψάχνετε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει τα φόντα να γίνει το νέο μεγάλο αστέρι στον κόσμο της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς τότε για κοιτάξτε προς... Πορτογαλία και συγκεκριμένα προς Μπενφίκα μεριά.

Εκεί βρίσκεται ο Ζοάο Φέλιξ, ο οποιός αν και γεννημένος το 1999 και χωρίς να έχει ούτε μία συμμετοχή ακόμα στην πρώτη ομάδα των "αετών", έχει καταφέρει ως μέλος της δεύτερης ομάδας της Μπενφίκα να προσελκύσει το ενδιαφέρον τεσσάρων μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Παρί Σεν Ζερμέν και Μίλαν.

Επειδή όμως η Μπενφίκα προσέχει για να... έχει και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει μέσα από τα χέρια της τον διεθνή με την Κ21 της Πορτογαλίας (ο νεότερος που έχει κάνει ποτέ το ντεμπούτο του στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου) έβαλε ρήτρα ύψους 60.000.000 ευρώ στο συμβόλαιο που έχει μαζί του μέχρι το 2022!

Ιδού το ταλέντο που αξίζει 60.000.000 ευρώ χωρίς ούτε ένα ματς στην πρώτη ομάδα!

Πέρα μάλιστα από την εξαιρετική παρουσία του στη δεύτερη ομάδα (έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο του 2016 και στη δεύτερη σεζόν του μετράει ήδη επτά τέρματα), ο 18χρονος μεσοεπιθετικός (παίζει σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον σέντερ φορ) έχει να επιδείξει και μία ωραία ποδοσφαιρική ιστορία.

Και αυτό γιατί από την ηλικία των τεσσάρων μόλις ετών έδειχνε τάση να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο όταν συνόδευε τον πατέρα του σε αγώνες και έπαιζε με τη μπάλα στο ημίχρονο ενώ στα 8 του χρόνια εντάχτηκε στην ακαδημία της Πόρτο και έμεινε εκεί για επτά ολόκληρα χρόνια.

Τότε, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Παντροένσε, έκανε το μεγάλο βήμα πηγαίνοντας στην Μπενφίκα και τώρα δείχνει έτοιμος να χτυπήσει κάποια στιγμή την πόρτα της πρώτης ομάδας και -γιατί όχι;- στη συνέχεια να κυνηγήσει το όνειρο της μεταγραφής στο εξωτερικό.

Από τη στιγμή μάλιστα που ο σούπερ μάνατζερ Ζόρζε Μέντες έχει αναλάβει εδώ και λίγο καιρό την εκπροσώπησή του, η Μπενφίκα θα χρειαστεί να καταβάλλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να τον κρατήσει για πολλά χρόνια στο "Λουζ" της Λισσαβώνας...

Τι άλλο πρέπει να ξέρετε για τον νεαρό άσο; Ότι ο Βραζιλιάνος Κακά ήταν το είδωλό του ενώ τώρα λατρεύει να βλέπει τον Νεϊμαρ, με τον ίδιο αυτοχαρακτηρίζεται "έξυπνος και απρόβλεπτος παίκτης που μου αρέσει να έχω τη μπάλα στα πόδια μου".

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ;

Ονοματεπώνυμο: Ζοάο Φέλιξ Σεκουέιρα

Ημερομηνία Γέννησης: 18 Νοεμβρίου 1999

Τόπος Γέννησης: Βισέου, Πορτογαλία

Ομάδες που έχει αγωνιστεί: Μπενφίκα Β' (28 συμμετοχές - 7 γκολ), Πορτογαλία Κ18 (2 συμμετοχές - 2 γκολ), Πορτογαλία Κ19 (2 συμμετοχές - 0 γκολ), Πορτογαλία Κ21 (4 συμμετοχές - 2 γκολ)

ΔΕΙΤΕ VIDEOS ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ, ΖΟΑΟ ΦΕΛΙΞ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK