Ο Ραφίνια αρνήθηκε τη Βραζιλία, περιμένει τη Γερμανία

Ζήτησε ν' αποκλειστεί από την αποστολή της Βραζιλίας ο Ραφίνια της Μπάγερν Μονάχου, ελπίζοντας ότι σύντομα θα έχει το δικαίωμα να παίξει στη Γερμανία.

Ο Ραφίνια αρνήθηκε τη Βραζιλία, περιμένει τη Γερμανία
Ραφίνια Μπάγερν

Ο Κάρλος Ντούνγκα προσκάλεσε τον Ραφίνια της Μπάγερν για τα πρώτα παιχνίδια της Βραζιλίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αυτός όμως αρνήθηκε την πρόσκληση. Αναγκαστικά ο εκλέκτορας της "σελεσάο" τον απέκλεισε χωρίς δεύτερη συζήτηση

Ο 30χρονος ακραίος αμυντικός δικαιολόγησε την απόφασή του. " Δεν είμαι από τις βασικές επιλογές του ομοσπονδιακού για τη θέση", εξήγησε ο άσος των πρωταθλητών Γερμανίας και περιμένει πλέον να πάρει το γερμανικό διαβατήριο προκειμένου να είναι διαθέσιμος για τον Γιοακίμ Λεβ.

" Μένω έντεκα χρόνια στη χώρα και με υποδέχθηκαν πολύ ζεστά. Τα παιδιά μου πηγαίνουν σχολείο εδώ, η γυναίκα μου αγαπάει τη χώρα, θέλω να πάρω την υπηκοότητα. Το αίτημά μου βρίσκεται υπό εξέταση", έλεγε παλαιότερα ο Ραφίνια.

Η βραζιλιάνικη ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση επί του θέματος υποστηρίζοντας ότι "μόνο ποδοσφαιριστές πλήρως αφοσιωμένοι στην εθνική μπορούν να εκπροσωπήσουν τη Βραζιλία στο παγκόσμιο επίπεδο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK