Δύσκολες στιγμές για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού...

Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην έκατσε μία ολόκληρη σεζόν ωστόσο το αστείρευτο ταλέντο του και μερικές στιγμές μαγείας που προσέφερε τον έκαναν εξαιρετικά αγαπητό. Δυστυχώς, όμως, ο Βλαντιμίρ Βάις θα χρειαστεί να αφήσει το ποδόσφαιρο για αρκετό διάστημα.

Δύσκολες στιγμές για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού...

Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Βλαντιμίρ Βάις έπειτα από τον τραυματισμό που υπέστη...

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Αλ Γκαράφα έκανε γνωστό μέσω twitter πως έπαθε ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο! Τη δύσκολη αυτή στιγμή, ο Σλοβάκος εξτρέμ προσπάθησε να δείξει ότι είναι δυνατός και περιμένει την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο.

"Έχω άσχημα νέα μετά τις εξετάσεις μου που έδειξαν πρόβλημα στους χιαστούς του αριστερού γόνατου. Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη, αλλά ξέρω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω γρήγορα και δυνατότερος. Ήδη ανυπομονώ να επιστρέψω ξανά."

Υπενθυμίζουμε πως ο Βάις έπαιξε μισή σεζόν στον Ολυμπιακό και το Γενάρη πουλήθηκε στην Λέχβια. Οι στιγμές μαγείας που προσέφερε και το ταλέντο του πάντως εκτιμήθηκαν από τον κόσμο των "ερυθρόλευκων", έστω κι αν δεν έμεινε αρκετά στο "Καραϊσκάκης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK