Επέστρεψε μετά από δύο χρόνια αποχής με... χατ-τρικ!

Ο Χαβιέρ Σεβαντόν ήταν γεννημένος γκολτζής και το απέδειξε στην επιστροφή του στη δράση μετά από δύο και κάτι χρόνια αποχής, αφού πανηγύρισε χατ-τρικ με τη νέα του ομάδα. Διαβάστε το story.

Επέστρεψε μετά από δύο χρόνια αποχής με... χατ-τρικ!

Λέτσε, Μονακό, Σεβίλλη, Αταλάντα, ΚΠΡ ήταν μερικές από τις ομάδες στις οποίες "έφτιαξε" το όνομά του ο Χαβιέρ Σεβαντόν, ένας τους πλέον διάσημους Ουρουγουανούς επιθετικούς αυτού του αιώνα, και το εντυπωσιακό είναι πως την τέχνη της μπάλας δεν την έχει ξεχάσει ακόμα.

Ναι μεν κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μέσα στο 2015, όμως πήρε πρόσφατα την απόφαση να επιστρέψει και το βράδυ της Κυριακής έδωσε... ρεσιτάλ: φόρεσε τη φανέλα της Soccer Dream Parabita, ομάδα στην οποία ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής τους τελευταίους μήνες, και πήρε μέρος σε αγώνα για την τρίτη κατηγορία της χώρας.

Επέστρεψε μετά από δύο χρόνια αποχής με... χατ-τρικ!

Αντίπαλος η Nuova Andrano, με τον Σεβαντόν να μαγεύει τα πλήθη στο Heffort Stadium πετυχαίνοντας χατ-τρικ στην επιστροφή του, έχοντας επίσης ένα σουτ στο δοκάρι και ένα κερδισμένο πέναλτι.

"Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή. Το διασκέδασα. Το να παίξω 90 λεπτά στην τρίτη κατηγορία ήταν κάτι πολύ όμορφο, όπως επίσης ότι σκόραρα τρεις φορές.

Η λεπτομέρεια είναι πως η φανέλα της ομάδας είναι τζαλορόσα (σ.σ. όπως και εκείνη της Λέτσε με την οποία έκανε μεγάλη καριέρα την περασμένη δεκαετία)", έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram ο Χαβιέρ Σεβαντόν, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Soccer Dream Parabita μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια της.

Σημειώνεται πως στις αρχές της δεκαετίας, επί εποχής Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Σεβαντόν είχε συνδεθεί μεταγραφικά με τον "Δικέφαλο του Βορρά", χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η υπόθεση...

News 24/7

24MEDIA NETWORK