"Τεχνικό λάθος" η αλλαγή ψήφου του Πάντεφ

Σε "τεχνικό λάθος" αποδίδει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της ΠΓΔΜ την ψήφο του Γκόραν Πάντεφ στον Βιθέντε ντελ Μπόσκε αντί του Ζοζέ Μουρίνιο, στο πλαίσιο της επιλογής του κορυφαίου προπονητή για τη φετινή "Χρυσή Μπάλα".

"Τεχνικό λάθος" η αλλαγή ψήφου του Πάντεφ

Ο διεθνής Σκοπιανός επιθετικός είχε αντιδράσει έντονα όταν είδε στα αποτελέσματα πως είχε ψηφίσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ισπανίας και όχι τον πρώην προπονητή του στην Ίντερ. Τηλεφώνησε στον Special One και του εξήγησε ότι εκείνος ήταν η επιλογή του και πως η FIFA είχε αλλάξει την ψήφο του, με συνέπεια να προκαλέσει την απάντηση της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Η FIFA, η οποία συνδιοργανώνει τα βραβεία μαζί με το γαλλικό αθλητικό περιοδικό "France Football", έδωσε στη δημοσιότητα την καρτέλα που αντιστοιχούσε στις ψήφους της ΠΓΔΜ και φαινόταν ξεκάθαρα ότι η ψήφος του Πάντεφ πήγαινε στον Ντελ Μπόσκε και πως το πεδίο για τον Μουρίνιο ήταν κενό.

"Τεχνικό λάθος" η αλλαγή ψήφου του Πάντεφ

Τη... λύση έδωσε ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της ΠΓΔΜ, η οποία απολογείται και εξηγεί τι ακριβώς συνέβη, σημειώνοντας ότι "ο Πάντεφ ήθελε να ψηφίσει τον Μουρίνιο, αλλά για ένα τεχνικό λάθος η ψήφος κατέληξε στον Ντελ Μπόσκε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK