Η Λίβερπουλ άφησε τη Μίλαν χωρίς πόντο (VIDEO)

Στο τελευταίο πριν από τον τελικό παιχνίδι του International Champions Cup η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Μίλαν κι έκανε τρεις τις νίκες της στον όμιλο.

Η Λίβερπουλ άφησε τη Μίλαν χωρίς πόντο (VIDEO)

Οι "κόκκινοι" σκόραραν μία φορά σε κάθε ημίχρονο, με τον Άλεν στο 17' και με τον Σούσο στο 89', και άφησαν την ομάδα του Φίλιπο Ιντζάγκι με... μηδέν βαθμούς και συνολική συγκομιδή 1 γκολ υπέρ και 10 κατά.

Είναι χαρακτηριστικό πως η καλύτερη ευκαιρία των "ροσονέρι" χάθηκε στις καθηστερήσεις της αναμέτρησης από τον Κριστάντε. Αντίθετα οι δευτεραθλητές Αγγλίας έχασαν και πέναλτι με τον Ρίκι Λάμπερτ στο 28' (απέκρουσε ο Αμπιάτι) και μαζί την ευκαιρία για μια ευρύτερη νίκη.

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κέλι (60' Σκρτελ), Τουρέ (60' Τσαν), Κοάτες (60' Ενρίκε), Ρόμπινσον, Λούκας (60' Τζέραρντ), Χέντερσον, Άλεν (60' Κουτίνιο), Ίμπε(60' Σακό), Λάμπερτ (60' Πίτερσον), Στέρλινγκ

Μίλαν: Αμπιάτι (46' Γκαμπριέλ), Αμπάτε (81' Σαπάτα), Μπονέρα, Ραμί (65' Μεσές), Ντε Σίλιο (76' Αλμπερτάτσι), Μουντάρι (81' Πόλι), Εσιένα (65' Κριστάντε), Σαπονάρα, Νιανγκ, Πατσίνι (46' Μπαλοτέλι), Ελ Σαράουι (65' Χόντα)

News 24/7

24MEDIA NETWORK