Το ιστορικό reunion είχε λάμψη από Ζιντάν και Καρεμπέ!

Μέλη της εθνικής Γαλλίας που κατέκτησε το 1998 το Μουντιάλ βρέθηκαν και πάλι μαζί 20 χρόνια μετά και αποθεώθηκαν από τον κόσμο. Αρχηγός ο Ζιντάν στο reunion, παρών και ο Κριστιάν Καρεμπέ!

Το ιστορικό reunion είχε λάμψη από Ζιντάν και Καρεμπέ!

Στις 12 Ιουλίου του 1998 η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γαλλίας θριάμβευε με 3-0 επί της Βραζιλίας χάρη σε δύο γκολ του Ζιντάν και ένα του Πετίτ και κατακτούσε την κορυφή του κόσμου, με το πρώτο Μουντιάλ στην ιστορία των "τρικολόρ" να βγάζει στους δρόμους εκατομμύρια Γάλλους πολίτες.

Τώρα, 20 χρόνια μετά από εκείνο το ιστορικό βράδυ και λίγες ημέρες πριν την έναρξη ενός άλλου Μουντιάλ σε ευρωπαϊκή χώρα, στην Ρωσία, μέλη της εκείνης της χρυσής φουρνιάς του 1998 βρέθηκαν και πάλι μαζί για να γιορτάσουν μαζί τον κόσμο στο Σεντ Ντενί στο πλαίσιο ξεχωριστής εκδήλωσης που έγινε για να θυμηθούν όλοι μαζί το ένδοξο παρελθόν.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να αποθεώσει τους ήρωες του 1998 και να βγάλει φωτογραφίες μαζί τους, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να έχει φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο παίρνοντας το μικρόφωνο και οργανώνοντας τα... συνθήματα.

Εκτός από τον εμβληματικό "Ζιζού", παρών σε αυτό το ξεχωριστό event ήταν και ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, όπως επίσης και οι: Μπαρτέζ, Πιρές, Τζορκαέφ, Καντελά, Μπογκοσιάν, Μπλαν, Λαμουσί και Σαρμπονιέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK