Από την εκτόξευση στο CL, το... απόλυτο ξενέρωμα για Ικάρντι!

Ο Μάουρο Ικάρντι πανηγύρισε έξαλλα με την Ίντερ την επιστροφή της στο Champions League όμως το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας θα το παρακολουθήσει από τον... καναπέ!

Inter Milan's Mauro Icardi grimaces after missing a scoring chance during a Serie A soccer match between Inter Milan and Sassuolo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, May 12, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi grimaces after missing a scoring chance during a Serie A soccer match between Inter Milan and Sassuolo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, May 12, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Το βράδυ της Κυριακής ο Μάουρο Ικάρντι έζησε μία από τις ωραιότερες στιγμές στην καριέρα του αφού πρωταγωνίστησε στην τρομερή ανατροπή της Ίντερ στο "Ολίμπικο"| κόντρα στην Λάτσιο που της έδωσε τη νίκη (3-2) και την έστειλε στο νέο Champions League, όμως η χαρά του δεν κράτησε για πολύ...

Φρόντισε να την μετριάσει το δημοσίευμα της "Olé", με την εφημερίδα της Αργεντινής να αποκαλύπτει μέσω της διαδικτυακής της έκδοσης πως ο Χορχέ Σαμπαόλι πήρε τις αποφάσεις του ενόψει του Μουντιάλ, με τον αρχηγό των Μιλανέζων να είναι μεταξύ των 23 παικτών που θα κάνουν το ταξίδι στη Ρωσία τον Ιούνιο.

Το εν λόγω μέσο αναφέρει πως εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί επίσημα η λίστα της αποστολής της "αλμπισελέστε", με τον Σαμπαόλι να αφήνει εκτός τον Ικάρντι όπως και τον μελλοντικό συμπαίκτη του στην Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες.

Αναλυτικά οι 23 παίκτες που θα είναι στη λίστα του Σαμπαόλι:

Τερματοφύλακες: Ρομέρο, Καμπαγέρο, Αρμάνι

Αμυντικοί: Μερκάδο, Σάλβιο, Φάσιο, Οταμέντι, Ανσάλντι, Ταλιαφίκο, Ακούνια, Ρόχο

Μέσοι: Μαστσεράνο, Μπανέγα, Μπίγλια, Ντι Μαρία, Λο Σέλσο, Μέζα, Λαντσίνι

Επιθετικοί: Παβόν, Μέσι, Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν, Αγκουέρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK